Aurelian Temișan a izbucnit în râs când a auzit întrebarea. Întâmplarea rușinoasă despre care i-a povestit lui Denise Rifai

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 dec 2023, 00:35

Aurelian Temișan a izbucnit în râs când a auzit întrebarea

Sursa: Captură KANAL D

Aurelian Temișan a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aurelian Temișan a răspuns în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, celor mai mari controverse și curiozități pe care oamenii le au despre el.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan? Dramele care i-au marcat viața Monicăi Davidescu

Aurelian Temișan a izbucnit în râs când a auzit întrebarea

Aurelian Temișan este un solist de muzică ușoară, cu o carieră de peste două decenii. Acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, iar în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a răspuns curiozităților.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Aurelian Temișan a răspuns curiozităților oamenilor, iar una dintre cele 40 de întrebări puse de prezentatoare i-a pus zâmbetul pe buze.

Aurelian Temișan și-ar fi dorit ca această experiență să nu iasă la suprafață, fiind și acum rușinat de întâmplarea la care a luat parte.

Acest eveniment rușinos a avut loc la Revoluția din 1989, atunci când oamenii erau la proteste, pe străzile Timișoarei, ale Bucureștiului, în armată, însă Aurelian Temișan nu a luat parte la haosul ce se petrecea în țară în acel moment. Deși în toată țara se instalase deja haosul, solistul de muzică ușoară era cu o domnișoară, acasă, uitându-se la un film.

Acesta nu și-a dat seama de ceea ce se întâmpla în țară nici atunci când a plecat de la tânără și mașinile îl claxonau, străzile erau pline de oameni. Primul gând pe care acesta l-a avut era că toată lumea îl saluta și că se bucură să îl vadă, însă adevărul era altul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Aurelian Temișan un cântăreț de nota zece, care a rămas corigent în clasa a șaptea la muzică

Revoluția din 1989 l-a prins uitându-se la film cu o domnișoară

Revoluția din 1989 a fost un eveniment pentru mulți români, mulți dintre ei fiind încă traumatizați de întâmplările la care au luat parte. Aurelian Temișan a lipsit din cadrul acestei întâmplări, chiar mai mult, acesta nu știa ce se întâmplă.

La vârsta de 17 ani și 6 luni, Revoluția l-a prins în compania unei domnișoare, la ea acasă, uitându-se la un film. 

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a fost întrebat dacă a mai pierdut și alte evenimente importante în dormitor, iar întâmplarea rușinoasă, alături de întrebare, l-a făcut să izbucnească în râs. Răspunsul acestuia a fost unul elegant. 

,,Revoluția din '89, ăla e cel mai important eveniment care m-a prins și care am crezut că datorită lui, deși nimeni nu știa ce film văzusem eu cu domnișoara respectivă, de

aceea mă salutau oamenii din mașini. În rest, celelalte dormitoare erau frumos mobilate și cred că nu relevă vreo importanță în discuția noastră, având în vedere că nu cred că am mai ratat nimic din ceea ce am trăit la nivel de țară. 

Faptul că eu eram prins cu vreun alt film documentar la care mă uitam. O dată și bine”,  a declarat Aurelian Temișan.

Citește și: Aurelian Temisan, un tata model. Vezi cum face fata provocarilor surprinzatoare la care il supune fetita lui!