Mihai Mărgineanu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2023, 18:42

Cât de mult îl “iubește femeile” pe Mihai Mărgineanu, dar și alte dezvăluiri impresionante ale artistului veți putea afla urmărind o nouă ediție a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D

Mihai Mărgineanu, artistul care a cucerit publicul cu piesele sale, dar și cu modul inedit de a le aduce în fața oamenilor, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

Mihai Mărgineanu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Mihai Mărgineanu s-a lansat pe piață muzicală cu albumul “Gore din Chitila”, iar presa l-a supranumit “trubadurul mahalalelor”, cel care interpretează ca nimeni altul cântece vechi de pahar sau inspirate din folclorul urban. Numele

lui se leagă și de celebra piesă “Mă iubește femeile”, ca o titulatură plină de umor, rămasă în memoria colectivă.

Mihai Mărgineanu a absolvit Facultatea de Management, în 6 ani, și s-a “împiedicat” în anul 2 al Facultății de Inginerie a Instalațiilor. Acesta a lucrat în vânzări, și-a dezvoltat o afacere în Construcții și mai apoi, sfătuit de prieteni, s-a lansat în muzică. În prezent, jonglează cu 3 profesii: este cântăreț, actor și pilot de avion.

Artistul este căsătorit și are 3 copii.

Citește și: Francisc Doboș a mărturisit cât de grea este viața preotului celibatar! Iată la ce ispite a fost supus de-a lungul carierei sale! „Trăim pe acest pământ și nicio ispită nu este departe de noi”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Cât va chinuie celebritatea?”, “Cât de bine știe să se vândă Mihai Mărgineanu?”, “Cât de mult va iubiți nevasta?”, “Cât de tare <vă urăște> bărbații?”, “Cât de bogat este Mihai Mărgineanu?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate artistului în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D. 

Citește și: Mihaela Tatu a dezvăluit cum trebuie să fie partenerul ideal în viziunea sa, pentru a o impresiona! „Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!