Mihaela Tatu, mărturisiri uluitoare despre modul în care și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut succesul! „Nu prea mai aveam ce să mai caut acolo!”

Author: Ana Filip

Mihaela Tatu, invitata in platoul emisiunii 40 de întrebări

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela Tatu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a încheiat colaborarea, în anul 2008, cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut succesul! „Nu m-am certat cu nimeni! Nici pe scări nu m-a împins! Nici nimic!”

Mihaela Tatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. Aceasta a devenit celebră datorită emisiunii “De 3X femeie”, pe care a realizat-o mulți ani. Până la vârsta de 30 de ani a fost contabilă într-o uzină din Brașov, după care a început să lucreze în Radio, iar la 40 de ani a devenit celebra în televiziune. La un moment dat însă a decis să facă o schimbare radicală din punct de vedere profesional și a devenit de câțiva ani trainer în comunicare.

Mihaela Tatu, mărturisiri uluitoare despre modul în care și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut succesul

Invitată în platoul emisiunii 40 de întrebări, Mihaela Tatu a vorbit cu aceeași sinceritate și efervescență, așa cum a obișnuit publicul, atât despre subiecte legate de viața ei profesională, cât și despre ceea ce i s-a întâmplat pe plan personal de-a lungul anilor.

Citește și: Ce vârstă are Mihaela Tatu. „Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu…”

Întrebată cum și-a încheiat colaborarea în anul 2008, cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut marele succes profesional, fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu a fost nicidecum dată afară, așa cum s-a vehiculat la acea vreme în presă, ci a decis pur și simplu să își dea demisia în clipa în care a constatat că nu mai avea ce să caute în locul

respectiv.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Mi-am dat seama până unde poate să meargă o presă de scandal! Nu, nici vorba! Nu m-am certat cu nimeni! Nici pe scările... nici nu m-a împins! Nici nimic! Nu s-a întâmplat nimic din toate astea! Nu știu de unde au putut să apară! Am zis: Gata! Ajunge! Nu m-am certat cu niciun fel de producătoare! Însă mi-am dat seama cu o zi înainte că emisiunea De 3X femeie nu mai era Mihaela Tatu, ci

era așa acolo multă lume! Nu prea mai aveam ce să mai caut acolo!

Și când se face promovarea unei emisiuni care se numește De 3X femeie și Mihaela Tatu care reprezenta De 3X femeie nu este invitată atunci eu nu mai aveam ce să mai caut acolo! Și mi-am dat demisia! Foarte simplu a fost! Eu rabd mult, mult, mult și înțeleg lucruri și înțeleg comportamentul uman până la un moment dat! Pe vremea aceea practicăm comunicarea pasivă, în care răbdăm, răbdăm, răbdăm și dacă îmi făceai așa era paharul umplut! Și plecăm!

Așa s-a întâmplat atunci! Acum n-aș mai fi la fel! Acum am curajul să pot comunica cu cei care au ceva să spună! Mama m-a crescut așa: «Nu întoarce vorba șefilor și oamenilor mai în vârstă!» Și asta am făcut!”, a spus Mihaela Tatu.

Citește și: Mihaela Tatu: Fosta prezentatoare TV s-a reprofilat. Din ce face bani în prezent? Carieră și studii