Mihaela Tatu: Fosta prezentatoare TV s-a reprofilat. Din ce face bani în prezent? Carieră și studii

Autor: Cristina Mocanu

Mihaela Tatu

Sursa: https://www.facebook.com/tatumihaela

Fosta prezentatoare TV, Mihaela Tatu, are o biografie impresionantă, însă drumul până la celebritate a fost presărat de provocări.

Mihaela Tatu are în spate o carieră de succes, dar până să ajungă aici a trecut prin mai multe provocări. A prezentat una dintre cele mai iubite emisiuni TV și a devenit o femeie de succes, dar cu ce se ocupă în prezent, după ce a fost nevoită să renunțe la televiziune?

Cine este Mihaela Tatu?

Mihaela Tatu este o realizatoare și moderatoare de emisiuni TV din România care s-a născut pe data de 7 aprilie 1963 în Meidaș, Sibiu.

Mihaela Tatu a fost căsătorită timp de 16 ani, dar la 38 de ani când a venit în București ca să facă televiziune și a divorțat. În 2011 vedeta a fost diagnosticată cu fibrom uterin, și, după o operație și o perioadă de refacere, Mihaela Tatu a hotărât să renunțe la televiziune și să-și regăsească liniștea.

Citește și: Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihaela Tatu carieră

Mihaela Tatu a ales să facă Facultatea de Psihologie, chiar la vârsta de 45 de ani, dar înainte de asta a lucrat timp de 9 ani în contabilitate. A devenit cunoscută publicului din România când a început să prezinte emisiunea “De 3x femeie”. Însă, carismatica prezentatoare a fost nevoită să renunțe la televiziune în momentul în care a aflat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a orientat către un domeniu cu totul nou.

În 2011, aceasta a fost operată de fibrom uterin, iar următorii doi ani a ales să călătorească în toată lumea. Când a revenit în țară, a realizat că nu își mai poate regăsi locul în televiziune, iar ofertele pe care le-a primit nu au rezonat cu așteptările sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta a declarat că: Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic.

M-am dus cu proiecte pe la diverse posturi TV, doar că formatele mele nu își mai găseau locul.

Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi TV nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie nu a fost doar un format, la un post TV. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi.

Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și TV. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc.

Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez'.

Citește și: Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În prezent, Mihaela Tatu se ocupă de comunicare și este trainer în tehnica și arta livrării. Totodată, a creat un site împreună cu niște prieteni unde le spune povești copiilor. De asemenea, vedeta TV are acasă un studio unde înregistrează audiobook-uri.

Când a fost întrebată de ce nu vrea să revină în televiziune aceasta a declarat că nu își dorește asta pentru că nu are un format cu care să rezoneze.

Sursă: viva.ro 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!