Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 mar 2023, 17:00

Mihaela Tatu, fosta vedetă și realizatoare de televiziune, este invitata ediției de duminica aceasta, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea “De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare.

Mihaela Tatu, invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare.

Mihaela Tatu este omul de televiziune pentru care nu au existat subiecte tabu, ceea ce i-a adus succesul pe micile ecrane. Nu a fost scutită de frământări, accidente sau depresii, dar a găsit vindecare pentru toate și cu ajutorul călătoriilor spirituale pe care le-a făcut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, mărturisiri uluitoare din trecutul ei cu fostul dictator Nicolae Ceaușescu: „Poate aș fi fost o privilegiată dacă aș fi fost o amantă a lui”

“E greu să fii de 3X femeie?”, “V-a pus munca de jos cu burta pe carte?”, “Au fost subiectele tabu cheia succesului dumneavoastră?”, “Ați fost <îmbrâncită> din televiziune?”, “Ce a doborât-o pe Mihaela Tatu?”, “Le este frică bărbaților de dumneavoastră?”, “Cum este să o iei de la capăt la 50 de ani?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Mihaelei Tatu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: Câți bani a scos din buzunar Raed Arafat pentru sistemul de urgență românesc: „Nu aveam altă soluție”. Șeful DSU s-a lovit de multe piedici pentru punerea pe picioare a serviciului SMURD