Matilda Pascal Cojocărița, mărturisiri uluitoare din trecutul ei cu fostul dictator Nicolae Ceaușescu: „Poate aș fi fost o privilegiată dacă aș fi fost o amantă a lui”

Author: Ana Filip

Celebra Matilda Pascal Cojocărița a vorbit în cadrul emisiunii 40 de întrebări, despre perioada în care se zvonea că fostul dictator Nicolae Ceaușescu ar fi făcut o pasiune pentru ea, după ce câștigase titlul de Miss România! „Mi-a revenit cinstea de a-l servi cu pâine și sare pe geniul din Carpați”

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Pe lângă o carieră strălucită în muzică populară, artista s-a bucurat întotdeauna și de o imagine încântătoare, ori de câte ori și-a făcut apariția în fața publicului.
Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, îndrăgita cântăreață Matilda Pascal Cojocărița și-a deschis sufletul și a vorbit atât despre carieră de succes, cât și despre viață ei personală, care a fost marcată de multe momente dificile.

Matilda Pascal Cojocărița, mărturisiri uluitoare din culisele trecutul ei! Artista a dezvăluit ce fel de relație a existat între ea și Nicolae Ceaușescu

Câștigarea titlului de Miss România în anul 1979, i-a adus Matildei Pascal Cojocărița celebritatea și multe beneficii și în carieră de cântăreața. După ce a câștigat concursul de frumusețe, în holul mare al uzinei la care lucra la acea vreme, a apărut o fotografie imensă cu ea, purtând echipament de lucru, cu mesajul: «Un exemplu pentru tineret!» Atunci s-a calificat pentru rolul «Fata cu pâinea și sarea».

„Mi-a revenit cinstea de a-l servi cu pâine și sare pe geniul din Carpați! Când venea în vizite de lucru la Iași!”, a mărturisit artista.

În presa postdecembristă au apărut mai multe articole în care s-a speculat că fostul dictator ar fi făcut o pasiune pentru ea, iar Elena Ceaușescu despre care se spune că era foarte geloasă ar fi cerut să nu mai invitată la petrecerile lor.

Însă Matilda Pascal Cojocărița a negat vehement acele zvonuri și a menționat că a avut o relație strict profesională cu soții Ceaușescu.
Întrebată dacă au existat totuși bărbați din suită fostului dictator Nicolae Ceaușescu, sau din conducerea Partidului Comunist, care i-au făcut avansuri, artista a mărturisit că nu i s-a întâmplat niciodată să fie hărțuită de vreun tovarăș.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu! Referitor la ceea ce ați expus aici, după 1989, cei din presă și-au adus aminte că există o Miss și nu numai una, mai multe la rând. Nici nu am știut de acest articol! Am primit doar mesaje pur și simplu: dacă îl mai iubesc pe Nicolae! Este o boroboață pur și simplu a presei! Probabil că în lipsa de alt subiect, s-a apelat la așa ceva! Nu, sub nicio formă! Poate aș fi fost o privilegiată dacă aș fi fost o amantă a lui Ceaușescu, mă gândesc și eu, nu știu! Aveam

și eu alt drum, mă gândesc! Nu, sub nicio formă! Și asta... pun mâna pe orice cu simț de răspundere!”, a spus Matilda Pascal Cojocărița.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița studii și carieră. În tinerețe a câștigat titlul de "Miss Romania” 

Citește și: S-au casatorit din dragoste! Fiul celebrei Matilda Pascal Cojocarita si-a pus pirostriile VIDEO

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!