Ce vârstă are Mihaela Tatu. „Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu…”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 31 dec 2023, 04:40

Ce vârstă are Mihaela Tatu

Sursa: Kanal D

Mihaela Tatu s-a bucurat de un succes răsunător în lumea televiziunii, dar problemele de sănătate au forțat-o pe moderatoarea emisiunii „De 3 x femeie” să se retragă.

Originară din Mediaș, județul Sibiu, Mihaela Tatu a venit în București la vârsta de 38 de ani pentru a urma o carieră în televiziune. A cucerit inimile telespectatorilor cu emisiunea „De 3 x femeie” și a devenit un nume important în campaniile de susținere a femeilor și copiilor, dar problemele de sănătate au forțat-o să se retragă din lumina reflectoarelor. 

Citește și: Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce vârsta are Mihaela Tatu 

Mihaela Tatu va împlini pe data de 7 aprilie vârsta de 59 de ani și a mărturisit că, odată cu înaintarea în vârsta, a învățat lecții prețioase referitoare la lucrurile și persoanele care contează cu adevărat. Moderatoarea emisiunii de „3 x femeie”, emisiunea cu care a cucerit sufletele telespectatorilor, a învățat să se prețuiască mai mult, să își acorde mai multă atenție și să își selecteze cu grijă oamenii cu care se înconjoară.

„Azi, prietenii îmi reproșează că sunt retasă, că m-am călugărit. Nimic mai fals. Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu, care este foarte prețios. Am cursurile mele. Am din nou un cățel de care  mă bucur. Am vacanțele mele. Anul acesta am fost în Peru. Acum plec în India. Odată cu înaintarea în vârstă îți dai seama că nu mai ai nimic de demonstrat și că tu contezi”, a

mărturisit Mihaela Tatu, într-un interviu acordat anul trecut click.ro

Citește și: Mihaela Tatu: Fosta prezentatoare TV s-a reprofilat. Din ce face bani în prezent? Carieră și studii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce s-a retras Mihaela Tatu din televiziune

După o carieră de 22 ani în lumea radioului și a televiziunii, problemele de sănătate au forțat-o pe Mihaela Tatu să ia o pauză care s-a transformat apoi într-o retragere din această activitate.

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors, nu mai înțelegeam nimic.

M-am dus cu proiecte pe la diverse posturi TV, doar că formatele mele nu își mai găseau locul. Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi TV nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, „De 3 x femeie”, nu a fost doar un format la un post TV. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi”,  a povestit Mihaela Tatu în cadrul aceluiași interviu. 

Citește și: Unde locuiește și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Cel mai prețios sfat pe care i l-a oferit fosta prezentatoare TV

Mihaela Tatu a confirmat că dispariția ei de pe micul ecran a avut legătură și cu problemele ei de sănătate. În cadrul unui podcast, aceasta a vorbit despre perioada grea pe care a traversat-o în urma cu câțiva ani și despre depresia cu care s-a confruntat. 

„Nu aveam doar un nume de întreținut. Eram singura femeie care avea trei femei de întreținut și cu sora mea, patru. Mama era bolnavă acasă, la Brașov, trebuia să am grijă de ea, Ioana era la a doua facultate și sora mea, Dumnezeu s-o odihnească, avea și ea nevoie de sprijinul meu (...) 

A fost o perioadă grea, dar am făcut față. Se zice că Dumnezeu îți dă și dă celui care poate duce. Eu le-am dus, însă s-au regăsit în câmpul fizic (...)  Ruptură de ligament încrucișat și menisc. Atunci am avut și depresie. Atunci am simțit ce înseamnă… Acum se vorbește despre prezenteism, adică să te duci la serviciu chiar dacă ești bolnav, să te duci la serviciu și să stai mai mult chiar dacă ești doar o prezență fizică, mintea ta să nu fie acolo”,  a mărturisit Mihaela Tatu. 

Mihaela Tatu, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Mihaela Tatu este invitata ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” care va fi difuzată de la ora 22:30 la Kanal D. 

„E greu să fii de 3X femeie?”, „V-a pus munca de jos cu burta pe carte?”, „Au fost subiectele tabu cheia succesului dumneavoastră?”, „Ați fost <îmbrâncită> din televiziune?”, „Ce a doborât-o pe Mihaela Tatu?”, „Le este frică bărbaților de dumneavoastră?”, „Cum este să o iei de la capăt la 50 de ani?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răsounde Mihaela Tatu. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!