Mihaela Tatu a dezvăluit cum trebuie să fie partenerul ideal în viziunea sa, pentru a o impresiona! „Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine!”

Author: Ana Filip

Mihaela Tatu a mărturisit dacă le este sau nu frică bărbaților de ea! Vedeta a recunoscut ce anume o impresionează la comportamentul unui bărbat! „Am foarte mulți prieteni bărbați! Însă pe multi dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni!” 

Deși s-a retras de mulți ani din televiziune, Mihaela Tatu este considerată de către publicul din România una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Aceasta a cunoscut celebritatea datorită emisiunii De 3X femeie, pe care s-a bucurat de mare succes la acea vreme pe piața media. Inițial, Mihaela Tatu și-a dorit enorm să studieze actoria însă destinul i-a pregătit o cu totul altă traiectorie. Astfel, a ajuns să lucreze la o vârstă fragedă într-o uzină din Brașov, iar la 30 de ani a început să lucreze în Radio și la 40 de ani a devenit renumită în domeniul televiziunii,

iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit forța interioară de a-și schimba din nou viața profesională, devenind trainer în comunicare.

Mihaela Tatu a recunoscut dacă un reprezentant al sexului masculin trebuie să fie „de 3X bărbat” pentru a o impresiona

Mihaela Tatu are 59 de ani, s-a retras din televiziune de mai mulți ani și a recurs la o schimbare radicală a stilului de viață.

Fosta prezentatoare TV a rămas însă la fel de energică, pozitivă, adoră să călătorească și reușește să facă față cu succes oricărei provocări care se ivește în viața sa. Deși a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața personală, Mihaela Tatu a recunoscut întotdeauna că au impresionat-o bărbații care au dat dovadă de educație,respect, bune maniere și maturitate.

Prezentă în platoul emisiunii 40 de întrebări, Mihaela Tatu a vorbit cu sinceritate și dezinvoltură atât despre aspecte din culisele carierei sale, cât și despre viață personală.

Întrebată ce anume a impresionat-o de-a lungul timpului la bărbații din viața ei și dacă i-a speriat sau i-a intimidat cu atitudinea și cu felul ei de a fi, Mihaela Tatu a mărturisit că un bărbat trebuie să aibă multe calități pentru a o impresiona cu adevărat.

„De foarte multe ori când făceam emisiunea De 3X femeie erau bărbați care îmi spuneau: «Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?» Și le răspundeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat,

trebuie să fii bărbat o dată, dar bine! Femeia este cea care... Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să... Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul!(...)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, ma impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță! Nu-mi plac bărbații copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut!(...)

Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, a spus Mihaela Tatu.

Citește și: Unde locuiește și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Cel mai prețios sfat pe care i l-a oferit fosta prezentatoare TV

Citește și: Ce vârstă are Mihaela Tatu. „Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu…”

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!