”Am divorțat pentru că am fost lovită, fizic” Ce spune Matilda Pascal Cojocărița despre bătăile crunte pe care le-a primit din partea fostului soț: ”Era un om interiorizat, suferea în interior”

Author: Madalina Maftei

O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât

Sursa: Captură KANAL D

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a făcut mărturisiri sfâșietoare despre bătăile primite de la fostul soț, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Matilda Pascal Cojocărița a vorbit despre o perioadă mai puțin fericită din viața ei, mariajul cu primul soț. Pe când avea doar 21 de ani, artista s-a căsătorit cu Jan, cel care i-a dăruit și un copil, pe Alin, cadoul cel mai frumos din lume, așa cum îl numește îndrăgita interpretă de muzică folclorică. Mariajul lor nu a fost numai lapte și miere, mai ales după ce au început bătăile, cântăreața a recunoscut că fostul soț o bătea foarte tare.

”Câți ani v-a bătut fostul soț?”

Nu mai este un secret că îndrăgita interpretă de muzică populară a fost supusă la bătăi crunte, astfel, Denise Rifai i-a adresat una dintre cele mai incomode întrebări ale ediției, marcată ca fiind întrebare roșie. Moderatoarea emisiunii a întrebat-o pe artistă câți ani a fost nevoită să suporte bătăile din partea primului soț.

Matilda Pascal Cojocărița, un suflet extrem de bun, a ținut să precizeze că, deși nu a meritat un astfel de tratament din partea fostului partener, căci el a fost primul bărbat

din viața ei, a avut o tinerețe frumoasă, în ciuda agresiunilor la care a fost supusă, căci i l-a dăruit pe Alin, fiul lor, care înseamnă totul pentru ea.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița? „Împărțim cu drag fiecare zi a vieții!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Îi port respectul, acolo unde este, pentru că decedat fiind, acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun. La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume.

Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi. O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”, a
dezvăluit interpreta de muzică populară.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița studii și carieră. În tinerețe a câștigat titlul de "Miss Romania” 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!