Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița? „Împărțim cu drag fiecare zi a vieții!”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 17 mar 2023, 09:52

Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița

Sursa: Facebook Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, sunt împreună de 30 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști din muzica populară.

De 30 de ani, Matilda Pascal Cojocărița trăiește o frumoasă poveste de

dragoste alături de Ștefan Cigu, cel de-al doilea soț al său și bărbatul care i-a schimbat viața. 

Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița 

Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița, este la rândul său, un artist consacrat. Violonist și dirijor, absolvent al Universității de Muzică din București, Ştefan Cigu este unul dintre cei mai marcanţi artişti din Bistriţa-Năsăud.

Dirijor al ansamblului profesionist „Dor Românesc” din Bistrița, Ștefan Cigu este unul dintre artiştii care nu lipseşte de la marile acţiuni de promovare a folclorului din Bistriţa-Năsăud. Acesta are imprimări radio, dar şi albume cu peste 300 de artişti valoroşi. 

Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei au urmat studiile la Conservator la 40 de ani, cot la cot cu copiii lor. Deși erau celebri, ei nu au beneficiat de tratament

preferențial.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„Am fost studenți la 40 de ani și am simțit ce înseamnă să stai pe treptele facultății cu caietul, plin de emoții, să îți vină rândul la examene”,  a mărturisit arista, într-un interviu mai vechi. 

Cum și-a cunoscut Matilda Pascal Cojocărița soțul

Muzica este cea care i-a adus împreună pe Matilda Pascal Cojocărița și pe Ștefan Cigu, bărbatul care avea să-i devină soț. Cei doi s-au cunoscut la concertele la care erau invitați. 

„Când ne întâlneam în țară, la diverse concerte, Ștefan sau Fane, cum îi spunem noi, mă privea cu o undă de admirație, de mă făcea să simt că sunt puternică, frumoasă și talentată. Mai târziu, m-am dus la bărbatul care mă iubea și mă ocrotea! Când Fane mi-a deschis ușa casei lui, am știut, în sfârșit, că frumusețea nu-mi mai aduce necazuri. Am fost atât de nefericită în timpul primei căsnicii, încât nu mai credeam că exista dragoste și oameni fericiți. Nu credeam că mi se va întâmpla să dau peste un bărbat care să mă iubească, să mă facă să mă îndragostesc din nou. Viața mea s-a schimbat cu totul de când l-am întâlnit pe Fane”,  a povestit artista. 

Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În urma primei căsătorii nereușite a divorțat și a întâlnit liniștea și marea iubire alături de violonistul Ștefan Cigu, cel i-a devenit soț și alături de care s-a mutat la Bistrița-Năsăud. Cei doi artiști formează una din cele mai frumoase și stabile familii din lumea muzicii populare, bucurându-se de cei trei copii ai lor – un băiat din prima căsătorie a artistei și o fată și un băiat din căsătoria anterioară a violonistului. 

Nu mi-am găsit doar marea dragoste, mi-am găsit marea trăire, iubire, marea chemare. Exact ceea ce mi-a lipsit am găsit lângă el și de aceea este nemaipomenit. El este omul lângă care am reușit să fac tot ce mi-am propus și împărțim cu drag fiecare zi a vieții”,  a mărturisit artista despre bărbatul care-i stă alături de 30 de ani. 

Sursă: revistavip.net; cooltneamt.ro 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”