Marius rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Pirui! De ce au rupt logodna, de fapt: "Nu mai vreau să o văd"

,
Marius și Andreea Pirui
Marius și Andreea Pirui s-au despărțit definitiv[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marius și-a prezentat punctul de vedere legat de despărțirea de Andreea Pirui.


In articol:

Marius s-a destăinuit la emisiunea online "Totul despre Puterea dragostei", realizată de Cornelia Ionescu pe pagina de Facebook a site-ului WOWbiz.ro.

Marius a vorbit și despre cererea în căsătorie, care a avut loc pe 14 august, odată cu petrecerea de ziua Andreei Pirui.

Marius a mărturisit că a făcut acel gest "din impuls", crezând că astfel se vor rezolva problemele dintre ei.

„Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.

Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem acelși lucruri, nu ne plăcea să mergem în aceleați locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile. Ea îmi spunea să ieșim cu cineva, eu îi spuneam că nu vreau să mă afișez cu persoana respectivă. Pur și simplu, e alegerea mea. Ea spunea că eu sunt figurant. Dacă eu refuz să ies pe stradă cu anumite persoane, sunt figurant? Nu, e alegerea mea! Atâta timp cât nu judec, nu fac story să spun că ăla e tâmpit, pur și simplu refuz să ies… Ei i se părea că eu sunt ciudat, mie mi se părea incredibil

ca ea să vrea să iasă cu anumite persoane”,  a spus Marius la emisiunea moderată de Cornelia Ionescu.

Marius și Andreea Pirui
Marius și Andreea Pirui, pe vremea în care erau fericiți, la Puterea dragostei

S-au certat și împăcat de nenumărate ori

Marius și Andreea Pirui s-au certat și împăcat de nenumărate ori și în emisiunea Puterea dragostei. Marius spune că nu mai vrea să o vadă o perioadă pe fosta lui iubită și logodnică, fiindcă asta i-ar face rău.

„Pe Andreea nu aș vrea să o mai văd o perioadă. Nu îmi face bine pentru că, așa cum spune ea că sunt o persoană rece, dacă eram o persoană atât de rece și atât de fermă pe cât zice ea, de câdn spunea eu stop, era stop. Am și eu suflet și mă las sensibilizat de lacrimile unei femei sau de un mesaj cu „Ce faci, ești bine?”

Noi nu mai aveam ce să rezolvăm, știam doar că nu lua unul sau altul taurul de coarnei, mergeam așa din inerție. Și când a fost ea plecată, vorbeam mai mult prietenște. Nu cred că am putea să mai rezolvăm nimic, pentru că e diferență de gândire. Într-o casă trebuie să te completezi.

Am crezut că cererea în căsătorie o să ne unească și că o să lăsăm amânoi din orgolii ca să evolueze relația, dar nu ne-a ajutat” , a mai declarat Marius în emisiunea Corneliei Ionescu.

Marius și Andreea Pirui
Atât Marius, cât și Andreea Pirui spun că sunt diferiți

Ce spunea Andreea Pirui despre despărțire

Andreea Pirui a vorbit și ea, recent, în aceeași emisiune, despre despărțirea de Marius.

Noi eram foarte bine când am venit aici, la WOWbiz, dar în timp nu ne-am mai înțeles, deși ne-am iubit, am ținut unul la celălalt, nu ne-am înțeles. Suntem diferiți, opinii diferite și… Toți partenerii au divergențe, dar no nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost și eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare”, a spus Andreea Pirui.

"Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a facut atât pe umăr (n.r.- a mângâiat-o pe umăr). Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg. Și eu sunt de vină, am pățtile mele rele și nu vreau să îl vorbesc pe el de rău. Pur și simplu asta s-a întâmplat între noi. Bineînțeles că și el are multe lucruri de spus despre mine. Adevărul e la mijloc.

Noi nu am rămas dușmani, îl respect în continuare, dacă are nevoie de ceva, îl ajut, nu am rămas în relații rele. Nu port ură. Chiar ne-am iubit și a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, dar s-a terminat și oamenii, susținătorii, trebuie să înțeleagă asta. Este definitiv, din punctul meu de vedere. Ne-am mai certat, dar niciodată nu am fost atât de sigură", a mai declarat Andreea Pirui la "Totul despre Puterea dragostei".

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv! "Am decis să..."

Lupte grele la Severodoneţk: Kievul încă deține controlul orașului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Pirui si Marius, infectati cu noul coronavirus! Primele declaratii din izolare: "Nu credeam in virus"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies