Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv! "Am decis să..."

,
Marius și Andreea Pirui
Marius și Andreea Pirui și-au spus adio, după mai multe certuri și împăcări

Relația tumultuoasă dintre Andreea Pirui și Marius este gata! Definitiv, susțin cei doi.


In articol:

După mai multe despărțiti și împăcări, Andreea Pirui și Marius, care la un moment dat erau și logodiți, și-au spus adio. 

Marius a făcut dezvăluiri despre despărțire pe contul lui de Instagram, pentru a pune capăt speculațiilor legate de această relație care s-a încheiat.

„Bună ziua.

Am decis să fac această postare pentru a încheia definitiv un capitol din viața mea și anume relația cu Andreea. Primesc multe mesaje și comentarii, unde sunt întrebat de ce? cum? și în ce fel?

 Noi am decis de comun acord să încheiem această relație. Din punctul meu de vedere nu mai este cale de întoarcere și vă rog respectuos să respectați decizia noastră!”, a fost mesajul lui Marius pe contul lui de Instagram.

Marius și Andreea Pirui
Marius și Andreea Pirui voiau să ajungă în fața altarului

Ce spunea Andreea Pirui

Andreea Pirui și Marius s-au cuplat în casa Puterea dragostei, au fost împreună și cât timp nu au putut fi în casa dragostei, însă relația lor a ajuns la final, după mai multe certuri și împăcări. 

Blonda vorbea, la Teo Show, despre cum s-a rupt logodna lor. Marius a cerut-o, la un moment dat, și în emisiune, iar cererea lui a fost serioasă, în ciuda faptului că mulți au crezut că face acest gest "de show" sau pentru a atrage susținători.

„Înainte cu o săptămână să mă ceară, ne-am despărțit, am avut o ceartă și a spus că nu mai vrea. A plecat la București, de la Cluj, dar nu mai știu de ce ne-am certat”, declarat Andreea Pirui, la Teo Show.

„Certurile noastre nu sunt din motive importante, pentru că dacă ar fi fost nu am mai fi împreună acum. Certurile noastre sunt mai multe de orgoliu, nu pe motive întemeiate, nu gelozii. Noi nu ne-am certat niciodată din cauza altor persoane, ci din cauza noastră”, a mai spus și Marius.

Cei doi s-au certat și în show-ul Puterea dragostei, de nenumărate ori, însă au fost alături unul de celălalt atunci când a fost cazul. Andreea Pirui l-a susținut pe Marius atunci când un accident nefericit l-a lăsat pe acesta fără mai mulți dinți

Totodată, cei doi s-au susținut reciproc în timpul unor conflicte cu alți concurenți. Ei s-au contrat cu alte cupluri, iar, la un moment dat, Marius s-a certat chiar cu prietenul lui Livian. Marius și Andreea Pirui au fost la un pas chiar să primească premiul pentru cel mai îndrăgit cuplu de la Puterea dragostei sezonul 2, însă în cele din urmă premiul de 1.500 de euro a ajuns la Berna și Philip, cuplu care s-a destrămat și el după Marea Finală.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 octombrie – Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț la început de săptămână: "Cu siguranță, astăzi, cineva va...

Virgil Popescu anunță o nouă măsură: Unele categorii de persoane ar putea primi vouchere pentru facturile la energie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Săptămâna începe cu o nouă eliminare la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela: "Acel concurent care va pleca acasă este..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies