Marius a ajuns de urgenta la spital! A ramas fara 3 dinti!

O informatie socanta din casa "Puterea dragostei" a aparut pe internet: Marius a ajuns de urgenta la spital! El a ramas fara 3 dinti, potrivit relatarilor.


In articol:

Informatia a aparut intr-un vlog al unor tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

Potrivit acestora, totul a plecat de la o gluma, insa in urma acestei glume Marius a ramas fara 3 dinti si a ajuns de urgenta la spital.

Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca?

Controversa momentului despre Bianca si un admirator l-a scos pe Livian din sarite! Ce a facut cu adevarat Bianca si ce motive are Livian sa fie gelos?

In urma cu cateva zile s-a aflat ca Bianca a vorbit cu un admirator, iar acest lucru l-a facut pe Livian sa se arate gelos si chiar suparat pe fosta lui iubita! Livian o acuza pe Bianca de minciuna, iar Bianca trebuie sa justifice intamplarile si reactiile ei. Ea sustine ca este doar victima unor strategii ale unui admirator, care ar vrea sa isi faca publicitate pe spinarea ei si nimic mai mult.

Livian a innebunit de gelozie, Marius a intervenit!

Livian nu poate sa accepte ca ce spune Bianca este adevarat si chiar ii aduce argumente care intaresc ideea ca ea l-ar fi mintit pe Livian:

"Eu nu ii raspund! Este un vlog, cu doi baieti! Atat!", a spus Bianca.

"Nu mai insinua ca ai ceva cu mine sau ca ai vrea, in conditiile in care situatia e asa cum e! Nu te mai juca cu mine! Eu rad, dar inauntru e gol! Am inlocuit...!", a explodat Livian.

"Puteai sa stopezi toata treaba!", i-a spus Marius Biancai. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate