Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca? "Nu mai insinua ca vrei sa ai ceva cu mine! Nu te mai juca cu mine!"

Controversa momentului despre Bianca si un admirator l-a scos pe Livian din sarite! Ce a facut cu adevarat Bianca si ce motive are Livian sa fie gelos?


In articol:

In urma cu cateva zile s-a aflat ca Bianca a vorbit cu un admirator, iar acest lucru l-a facut pe Livian sa se arate gelos si chiar suparat pe fosta lui iubita! Livian o acuza pe Bianca de minciuna, iar Bianca trebuie sa justifice intamplarile si reactiile ei. Ea sustine ca este doar victima unor strategii ale unui admirator, care ar vrea sa isi faca publicitate pe spinarea ei si nimic mai mult.

Livian a innebunit de gelozie

Livian nu poate sa accepte ca ce spune Bianca este adevarat si chiar ii aduce argumente care intaresc ideea ca ea l-ar fi mintit pe Livian:

"Eu nu ii raspund! Este un vlog, cu doi baieti! Atat!", a spus Bianca.

"Nu mai insinua ca ai ceva cu mine sau ca ai vrea, in conditiile in care situatia e asa cum e! Nu te mai juca cu mine! Eu rad, dar inauntru e gol! Am inlocuit...!", a explodat Livian.

"Puteai sa stopezi toata treaba!", i-a spus Marius Biancai.

Bianca a spus in emisiune cine sunt cei doi baieti care au facut un vlog despre Bianca si a explicat de ce ea nu a luat atitudine sa respinga afirmatiile aparute! Ea a primit si un buchet de flori de la admiratorul ei, ceea ce l-a scos din pepeni pe Livian. El e de parere ca Bianca l-a mintit si s-a jucat cu el, ceea ce o face nedemna de incredere, in conditiile in care ea sustine ca doreste sa se impace cu Livian.

In schimbul de replici dintre Bianca si Livian de astazi, nervii celor doi concurenti Puterea dragostei au explodat, iar cei doi au iesit din platou in tromba, intalnindu-se in culise.

Cand toata lumea se astepta ca cei doi sa se certe si mai rau, un schimb de priviri si gesturi a dezamorsat toata starea de suparare, chimia dintre Livian si Bianca fiind evidenta pentru oricene.

Iata materialul video pe care fanii il vor viziona de mai multe ori:

Citeste si: Bianca si Livian, la cutite dupa ce aceasta a primit flori de la ALT barbat: ''De ce minti ca nu te-ai bucurat?''

Citeste si: Livian, intre Bianca si Ramona? "Care e limita la voi? Sa va pupati sau ce?"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate