Cosmin Prelipceanu a suferit un accident grav! Cum se simte prezentatorul

Cosmin Prelipceanu

Cosmin Prelipceanu, accident grav in weekend. Ce a patit si cum se simte prezentatorul TV.


In articol:

Cosmin Prelipceanu a fost vitcima unui grav accident in cursul weekend-ului 30 - 31 mai. Marturisirea a fost facuta chiar de realizatorul Digi24, intr-o interventie in cadrul emisiunii jurnalul de seara. Cosmin Prelipceanu a intervenit pentru a explica de ce nu se afla la pupitrul jurnalului de seara, pe care il prezinta de ani de zile la Digi24.

Cosmin Prelipceanu, accident: ce a patit prezentatorul TV

Cosmin Prelipceanu

In cadrul unei interventii telefonice, Cosmin Prelipceanu a dezvaluit ca a fost victima unui accident: "Cred ca le suntem datori telespectatorilor si cu o explicatie: de ce ma vad pe mine aici in loc sa fii tu, te asteptau pe tine sa prezinti "Jurnalul de seara", ca de fiecare data. Ce nu stiu telespectatorii este ca in acest weekend ai avut un mic accident. Sper ca esti bine, Cosmin", a spus Claudiu Pandaru.

"Da, un accident in weekend, cum bine spui. Doctori buni au avut grija de mine, dar recuperarea continua", a declarat Cosmin Prelipceanu.

Citeste si: Bacalaureat 2020. Cand va fi organizata a doua sesiune a bacalaureatului din acest an

Cosmin Prelipceanu accident: cat va dura recuperarea

Se pare ca accidentul nu a fost unul minor, lucru confirmat chiar de Cosmin Prelipceanu, care a declarat ca recuperarea va dura "zile bune".

"Cred ca vor fi zile bune cand nu voi fi la televizor. Claudiu, multumesc ca imi dai ocazia sa zic lucrul asta si sa le multumesc celor care mi-au scris. De la 8 incoace (ora 20:00, n.r) curg mesajele si le multumesc tuturor pentru ganduri. Sunt pe maini bune si cand ma fac gata, cand ma lasa doctorul, ma intorc", a declarat Cosmin Prelipceanu la Digi24.

Claudiu Pandaru a dezvaluit ulterior ca accidentul suferit de Cosmin Prelipceanu l-ar fi "indisponibilizat motoriu".

Cosmin Prelipceanu, accident grav. Cine este Cosmin Prelipceanu

Cosmin Prelipceanu

Cosmin Prelipceanu este un celebru jurnalist din Romania. Lucreaza la televiziunea de stiri Digi24 inca de la infiintare, de aproximativ 8 ani. Anterior Cosmin Prelipceanu a fost prezentator al stirilor de la Realitatea TV si TVR.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate