Bianca si Livian, la cutite dupa ce aceasta a primit flori de la ALT barbat: ''De ce minti ca nu te-ai bucurat?''

Bianca si Livian au ajuns la cutite in momentul in care aceasta a primit flori de la un admirator care isi doreste o relatie cu ea.

Desi nu mai sunt impreuna, Livian i-a scos acesteia pentru faptul ca s-ar fi bucurat de florile primite. In zadar a incercat Bianca sa ii explica faptul ca ea s-a bucurat de flori si nu de faptul ca le-a primit de la o anumita persoana, Livian nu a vrut sa accepte explicatia ei. 

Citeste si: Felicitari! S-a logodit chiar inainte de Marea Finala! Cine este concurenta care a primit INELUL

''Crezi ca ma bucur ca mi-a trimis ala flori? Bai, oameni buni, de gestul in sine... Voi sunteti...?'', a spus Bianca. 

Urmariti conflictul dintre cei doi in materialul video de mai jos: 

Situatie fara precedent la Puterea dragostei: Bianca a parasit Gala cand a vazut imaginile cu Livian si Ramona. Ce a spus Livian despre despartirea lor?

Situatie fara precedent in Gala Puterea dragostei! Bianca a parasit platoul cand au inceput sa se difuzeze imaginile cu Livian si Ramona!

Andreea Mantea a ramas consternata de reactia concurentei si a avertizat ca asa ceva nu poate sa creeze precedent si nu va permite nimanui sa plece din Gala! Prezentatoarea emisiunii i-a cerut lui Livian explicatii despre ce s-a petrecut, in dorinta de a intelege de ce Bianca nu poate sa asiste la materialul in care se arata joaca dintre Livian si Ramona din ultima saptamana.

Bianca sustine ca se simte torturata si nu poate suporta sa ii vada pe cei doi impreuna!

Citeste si: Anunt oficial facut de Nelu Tataru! Incepe de astazi in toata Romania

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate