Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 octombrie – Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț la început de săptămână: "Cu siguranță, astăzi, cineva va pleca acasă"

,
cristina mihaela anunt puterea dragostei
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

La început de săptămână, concurenții de la Puterea Dragostei vor primi o veste neașteptată. Un concurent va pleca acasă. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

În Gala de duminică, concurenții de la Puterea Dragostei au avut parte de o nouă surpriză. Deși în pericol de eliminare s-au aflat Andreea și Ayan, concurentul eliminat a fost Dani, acesta fiind cel aflat pe ultimul loc în topul preferințelor publicului.

Cine va părăsi competiția la început de săptămână?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Deși credeau că au scăpat de emoții, având în vedere că în Gală a fost eliminat Dani, concurenții de la Puterea Dragostei vor primi o veste proastă la început de săptămână. Cristina Mihaela îi va anunța că unul dintre ei va fi eliminat, aceasta fiind o consecință a felului în care s-au comportat în ultima perioadă.

"Cu siguranță, astăzi, cineva va pleca acasă. Știți de ce s-a ajuns aici? Din cauza voastră, într-un fel sau altul. Suntem în casa Puterea Dragostei și nu se vede dragostea. E o mare problemă.", le va spune Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, concurenților aflați în competiție.

Urmărește Puterea Dragostei și de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Mona reacționează după ce George și Mădălina s-au afișat împreună: “Mai devreme sau mai târziu...”

Andreea, criză de gelozie în emisiunea Puterea Dragostei. Marinescu este interesat de o altă concurentă?

Andreea și Marinescu s-au apropiat destul de mult în ultima perioadă, dar se pare că între ei deja au apărut neînțelegerile. Andreea este de părere că Aya vrea să o despartă de Marinescu, dar nu pentru că ar avea sentimente pentru el, ci de frică să nu părăsească emisiunea. 

Andreea îi va cere socoteală lui Marinescu, întrebându-l ce va face dacă se va dovedi că Aya îl place cu adevărat.

Astfel, concurentul de la Puterea Dragostei va fi pus într-o situație dificilă.

"Tu mă întrebi treaba asta pentru că vrei să scapi un pic de mine?", va fi replica lui Marinescu.

Citeste si: Gelozia nu ascultă de rațiune! Mădălina și George, momente dificile în casa "Puterea dragostei"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marinescu și Andreea sunt pe punctul de a forma un cuplu? Marinescu: "Dacă vă luați de Andreea..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei"...

Ion Cristoiu DESCIFREAZĂ tainele întâlnirii dintre Putin și Biden: A vrut să îl SEDUCĂ

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

Discuții aprinse la "Puterea dragostei"! Alexandra vs Marinescu! Ce mai au de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies