Gelozia nu ascultă de rațiune! Mădălina și George, momente dificile în casa "Puterea dragostei"

,
Mădălina și George
Mădălina și George, momente dificile

Mădălina și George au devenit din ce în ce mai apropiați, însă când povestea lor de iubire părea să prindă contur, a intervenit gelozia. Ce acuzații i-a adus concurentul femeii, pentru care are sentimente puternice?


In articol:

Atunci când iubești, gelozia apare la orice pas. Se întâmplă acest lucru și în "cuplul" Mădălina și George. Deranjat de un gest pe care l-a făcut concurenta, George a decis să îi răspundă cu aceeași monedă. Astfel, bărbatul a sărutat-o pe Alexandra de față cu cea pentru care a declarat că are sentimente puternice.

Gelozia a atins cote maxime la "Puterea dragostei"

Mădălina nu se mai ferește să arate ce simte cu adevărat pentru George, astfel că în momentul în care concurentul a sărutat-o pe Alexandra, aceasta i-a arătat că este geloasă. S-a ridicat de pe canapea, a aruncat cu o pernă în el și a întrebat "ce pedeapsă este aceasta?"

George a ținut să menționeze că nu a fost o pedeapsă, ci doar a vrut să o facă să simtă ce a simțit și el în momentu în care l-a pupat pe Rareș.

"Eu m-am ridicat să te aștept, iar tu l-ai pupat pe Rareș și ai plecat. M-am pus jos ca prostul. Mă certam cu Marinescu, ai venit tu, m-am ridicat, am crezut că îi pupi pe toți, dar tu l-ai pupat pe Rareș și ai plecat.  Și eu m-am așezat înapoi pe scaun. Am făcut-o din propria inițativă.", a mărturisit George.

Vizibil deranjată, Mădălina a încercat să se scuze, aceasta mărturisind că din cauza lui l-a sărutat pe Rareș.

"George, am primit pedeapsa din cauza ta!", a spus concurenta.

Rămâne de văzut dacă este vorba doar de gelozia lui George sau sunt și alte lucruri la mijloc.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Are sau nu operații estetice? Cristina Mihaela a făcut dezvăluirea: "Nu mă feresc să..."

AVERTISMENT de ultimă oră al epidemiologului Octavian Jurma: 'Valul 4-Delta este o certitudine, va începe în România în următoarele 1-3 săptămâni'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Jador e distrus! Cântărețul s-a trezit cu mașina de lux vandalizată

S-a întors în România! Concurenta de la Puterea Dragostei a dezvăluit totul pe instagram: "Nu o să fiu prezentă în emisiune deoarece..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies