S-a întors în România! Concurenta de la Puterea Dragostei a dezvăluit totul pe instagram: "Nu o să fiu prezentă în emisiune deoarece..."

,
concurente puterea dragostei
Concurentele de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Una dintre cele mai controversare concurente din sezonul 3 Puterea Dragostei a anunțat că s-a întors în țară. Care este motivul pentru care nu va fi prezentă în emisiune?


In articol:

În această dimineață, Andreea, concurenta de la Puterea Dragostei, și-a anunțat prietenii virtuali că s-a întors în țară și că nu va fi prezentă în emisiune în zilele ce urmează. 

De ce s-a întors Andreea de la Puterea Dragostei acasă?

A afirmat că își dorește să plece din emisiune, având în vedere că este tot timpul în mijlocul conflictelor, însă ulterior, Andreea nu și-a mai dorit să fie eliminată din competiție, astfel că nu acesta este motivul pentru care concurenta de la Puterea Dragostei s-a întors acum în România.

Andreea de la Puterea Dragostei a anunțat că a fost nevoită să vină în țară pentru a-și rezolva câteva problemele legate de facultatea pe care o urmează, ceea ce înseamnă că plecarea ei din emisiune nu este una definitivă, ci urmează să se întoarcă curând în Turcia.

"Bună dimineața! Zilele acestea nu o să fiu prezentă în emisiune deoarece am plecat în București să semnez contractul pentru facultate.", a scris Andreea pe contul personal de instagram.

andreea puterea dragostei
Anunțul făcut de Andreea, concurenta de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Andreea este concurenta care a stârnit o mulțime de controverse la Puterea Dragostei, încă din primul moment în care a ajuns în casă. Inițial a vrut să îl cucerească pe George, însă s-a răzgândit în momentul în care acesta nu s-a declarat interesat de ea.

Andreea nu este văzută cu ochi buni de ceilalți concurenți, astfel că certurile sunt la ordinea zilei. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 20 octombrie- Prima parte- VIDEO. Andreea, cuplu bombă cu Marinescu?

Dacă în casa băieților Marinescu este concurentul care dă naștere conflictelor, în casa fetelor, Andreea este cea care se află mai tot timpul în mijlocul disputelor.

Această situație l-a determinat pe Marinescu să se apropie de Andreea, luând în calcul posibilitatea de a forma un cuplu în viitor. Concurentul de la Puterea Dragostei i-a mărturisit Andreei că împreună ar putea deveni mult mai puternici și ar putea lupta împotriva celor din casă, astfel că rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi în perioada următoare.

Citeste si: A fost respins de Andreea, iar acum a răbufnit. George, atac dur la adresa concurentei: "Nu ești tiparul meu de femeie!" Incredibil ce a putut să îi spună

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mădălina, declarație de dragoste pentru George. Ce bilețel a găsit concurentul de la Puterea Dragostei?

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Berna a iesit cu bine din operatie! De ce a ajuns fosta concurenta Puterea dragostei in spital

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 octombrie - Prima parte - VIDEO. Final de poveste pentru George și Mădălina?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies