Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 octombrie - A doua parte - VIDEO. Andreea, pe punctul de a ceda: "Refuz să mai vorbesc, o să aștept până sâmbătă când o să pot să..."

,
andreea puterea dragostei
Andreea, concurentă în sezonul 3 la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Critici dure la adresa Andreei în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei nu se mai ascund, se atacă ori de câte ori au ocazia, astfel că în fiecare ediție a emisiunii apar noi discuții și conflicte puternice. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, 15 octombrie, discuțiile din casă o vor avea în centrul lor pe Andreea. Concurenta este atacată din toate părțile, fiind criticată atât de băieții aflați în competiție, cât și de fete. Cristian Comănici îi va spune Andreei tot ce crede despre ea și nu va ezita să treacă la amenințări, astfel că cei doi vor purta o discuție în contradictoriu, presărată cu atacuri subtile.

Cristian Comănici: O să îți dai tu seama mai târziu. Te arunc eu din barcă mai târziu.

Andreea: Nu e nevoie să mă arunci din nicio barcă, Cristian, pentru că nu sunt în barca în care voi sunteți.

Mai mult decât atât, Cristian Comănici îi va cere Andreei să părăsească competiția, moment în care concurenta de la Puterea Dragostei îi va mărturisi că lucrurile ar sta complet diferit dacă ei s-ar comporta așa cum trebuie în cadrul emisiunii.

Urmărește partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Andreea, hotărâtă să părăsească emisiunea Puterea Dragostei?

Alexandra se va implica în conflictul dintre Andreea și Cristian Comănici și îl va acuza pe acesta din urmă că se folosește de Andreea pentru a face materiale.

Deși părea că este de partea Andreei, Alexandra va ajunge, într-un final, să se certe cu aceasta. Situația va scăpa de sub control, astfel că Andreea va decide să iasă din platoul emisiunii. Ulterior, concurenta de la Puterea Dragostei le va mărturisi celor din producție că nu mai poate rezista în competiție și că așteaptă ziua de sâmbătă pentru a pleca acasă.

 

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 octombrie - Prima parte - VIDEO. Marinescu, amenințări la adresa lui Cristian Comănici: "Dacă ar ști lumea ce faci...

VESTE NEAȘTEPTATĂ de la medicul Adrian Marinescu: "Vom avea multe cazuri de coronavirus, dar...

Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 octombrie - A doua parte - VIDEO. Alexandru, hotărât să se despartă de Andrada: "Mă plictisește rău"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 octombrie - Prima parte - VIDEO. George și Marinescu, din nou în conflict: "Cum e să le atingi pe toate, dar...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies