Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 octombrie - A doua parte - VIDEO. Motivul pentru care George și Mădălina nu pot forma un cuplu. Cine este împotriva lor?

,

Discuții în contradictoriu și reproșuri în casa Puterea Dragostei și în partea a doua a emisiunii. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei nu ratează nicio ocazie pentru a se ataca unul pe celălalt, iar rivalitățile din casă sunt din ce în ce mai vizibile. În partea a doua a emisiunii, George și Mariana vor ajunge să se certe, discuțiile celor doi având-o ca subiect principal pe Mădălina.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puși la zid de toată lumea, Andreea și Marinescu vor merge în camera roșie, iar discuția lor ar putea schimba tot ce știam până acum. Marinescu îi va vorbi Andreei despre posibilitatea de a forma un cuplu și despre controversele pe care le-ar putea stârni dacă ar alege să aibă o relație în casa Puterea Dragostei.

În partea a doua a emisiunii, George va dezvălui că este puțin dezamăgit de Mădălina. Concurentul o acuză pe Mădălina că deși afirmă anumite lucruri, acțiunile ei nu au nicio legătură cu ceea ce spune, lucru care îl face să aibă îndoieli în ceea ce o privește.

Cea de-a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de marți, 13 octombrie, este disponibilă și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html. Emisiunea poate fi urmărită nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefon, laptop sau tabletă.

Mariana este motivul pentru care Mădălina și George nu pot forma un cuplu în casa Puterea Dragostei?

După ce Mona a fost eliminată din competiția Puterea Dragostei, George a rămas singur, dar s-a declarat interesat de o altă concurentă din casă, mai exact de Mădălina. Cu toate acestea, cei doi nu formează un cuplu, iar Mariana va dezvălui în partea a doua a emisiunii că George consideră că ea o influențează pe Mădălina să stea departe de el și să se apropie mai mult de Rareș. 

George: Este evident că Mariana nu mă vrea lângă Mădălina.

Mariana: Nu știe ce simte Mădălina, nu știe ce a făcut Mădălina și cât a plâns din cauza lui. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 octombrie - Prima parte - VIDEO. Jigniri la adresa unei concurente: "Să pup un schelet?"

Klaus Iohannis este 'torpilat' de Radu Herjeu, după precizarea de vineri a președintelui: 'Tare proști trebuie să-i mai crezi pe cei cărora li te adresezi!'

Rețetă: Cea mai delicioasă plăcintă cu mere, rețeta lui chef Florin Dumitrescu: Care sunt greșelile de preparare pe care trebuie să le evitați cu orice preț?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 12 octombrie - A doua parte - VIDEO. Ayan, în conflict cu Cristian Comănici și George. Schimb acid de replici

Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies