Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 octombrie - Prima parte - VIDEO. Jigniri la adresa unei concurente: "Să pup un schelet?"

,
concurente puterea dragostei
Fetele din casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei aduce din nou în fața publicului conflicte puternice și replici acide. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cu fiecare zi ce trece, lucrurile se complică și mai mult în casa Puterea Dragostei. Atunci când pare că totul este clar și că nu mai există motive de discuție, concurenții intră din nou în conflict și își aruncă cuvinte grele.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Încă de dimineață, în casa Puterea Dragostei se încing spiritele. Alexandra va fi cea care va da startul discuțiilor aprinse, Andreea fiind concurenta care va reuși să o enerveze. Mai mult decât atât, Andreea va fi pusă la zid și de restul concurenților, inclusiv de băieții din emisiune, aceasta fiind aspru criticată.

Andreea a dat naștere unor discuții aprinse chiar din primul moment în care a pășit în casa Puterea Dragostei, iar tensiunile dintre ea și George nu au dispărut nici acum, la câteva săptămâni de când a intrat în emisiune. În ediția de astăzi, Andreea va fi jignită, făcându-se referire la silueta ei.

Ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei poate fi urmărită nu doar din fața televizorului, ci și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html. Astfel, cel mai iubit show matrimonial este doar la un click distanță. 

Cuplu șoc la Puterea Dragostei. Andreea și Marinescu, mai mult decât prieteni?

Andreea și Marinescu sunt cei mai controversați concurenți din casa Puterea Dragostei. În ediția de astăzi a emisiunii, cei doi vor avea o discuție în camera roșie, ocazie cu care Marinescu îi va propune o strategie concurentei de la Puterea Dragostei.

Marinescu: Știi că dacă noi am forma un cuplu, eu atacat de toți, tu atacată de toți, îți dai seama ce controverse am stârni noi?

Rămâne de văzut dacă Andreea va accepta propunerea lui Marinescu și dacă cei doi vor forma un cuplu doar pentru a-și uni forțele și a deveni mai puternici în casa Puterea Dragostei. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 12 octombrie - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent intra in casa pentru Alexandra!

Cu școlile închise, Ministrul Educaţiei taie panglici la grădinițe: 'E greu, dar iată că se poate!'

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

Un nou concurent carismatic intra in casa Puterea Dragostei! "Domnisoara inimii mele!" Pe cine va invita la dans? Urmareste o editie incendiara Puterea dragostei LUNI,...

Publicul a decis! Cine sunt Favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine sunt cei doi concurenti protejati!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies