Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 12 octombrie - A doua parte - VIDEO. Ayan, în conflict cu Cristian Comănici și George. Schimb acid de replici

,
ayan, alexandra si cristian comanici puterea dragostei
Alexandra, Ayan și Cristian Comănici, concurenți la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel mai nou concurent care a pășit în casa Puterea Dragostei, Ayan, pare hotărât să facă ordine în tabara băieților. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

După ce săptămâna trecută s-a încheiat cu plecarea lui Nicos, acesta fiind eliminat în Gala de duminică, un nou concurent intră în casă. Numele lui este Ayan, este foarte carismatic, dar și direct, acesta fiind hotărât să îi câștige inima Alexandrei, dar și să îi pună la punct pe ceilalți băieți din casa Puterea Dragostei. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

A început o nouă săptămână în casa Puterea Dragostei. Eliminarea lui Nicos i-a lăsat pe concurenți fără cuvinte, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca acesta să plece atât de repede acasă. Astfel, lipsa lui a stârnit confuzie, iar concurenții rămași în casă încă sunt afectați de cele întâmplate.

Cu toate acestea, noul băiat care a intrat în competiție r eușește să stârnească o mulțime de controverse. Ayan a recunoscut că a venit în emisiune pentru a o cuceri pe Alexandra și se pare că eforturile lui ar putea da roade, având în vedere că Alexandra nu a ezitat să petreacă timp în compania noui băiat din casa Puterea Dragostei.

Pentru a vedea partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, ediția de luni, tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână telefonul mobil, tableta sau laptopul.

Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html,  astfel că nu mai e nevoie să fii în fața televizorului pentru a o urmări.

Ayan i-a pus la punct pe băieții de la Puterea Dragostei

Ayan nu doar că vrea să formeze un cuplu cu Alexandra, ci își dorește să se impună în casa băieților, în special în fața lui George și a lui Cristian Comănici.

În partea a doua e emisiunii Puterea Dragostei de luni, Ayan îl va întreba pe Cristian Comănici de ce nu se implică într-o relație și preferă să se certe cu toți cei din jur. Mai mult. Ayan va purta o discuție în contradictoriu și cu George, cei doi atacându-se reciproc. Cum vor evolua lucrurile, dar și reacțiile pe care le vor avea Cristian Comănici și George, în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei.

Cristina Mihaela va dezvălui că o concurentă are un tatuaj cu numele fostului iubit și că au apăut zvonuri potrivit cărora încă ar păstra legătura cu el, astfel că se anunță o ediție plină de dezvăluiri picante.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 12 octombrie - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent intra in casa pentru Alexandra!

Fost ofiţer de poliţie judiciară din DNA, trimis în judecată pentru luare de mită, folosirea de informaţii nedestinate publicităţii şi favorizarea făptuitorul

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Un nou concurent carismatic intra in casa Puterea Dragostei! "Domnisoara inimii mele!" Pe cine va invita la dans? Urmareste o editie incendiara Puterea dragostei LUNI,...

Publicul a decis! Cine sunt Favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine sunt cei doi concurenti protejati!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies