Mama Daianei a intrat în direct: "Ești foarte tupeistă. Ești împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?" Dialog halucinant cu Ella

La scurt timp după ce prietenii Ellei au intrat în emisiune pentru a o apăra, Daiana i-a cerut mamei ei să facă același lucru. Ce s-a întâmplat după?


In articol:

Daiana a fost deranjată că Ellei i s-a permis să își aducă în emisiune susținătorii, motiv pentru care nu a mai rezistat și a ieșit din platou. Concurenta de la "Puterea Dragostei" și-a sunat imediat mama pentru a o ține la curent cu ceea ce se întâmplă în emisiune și i-a cerut acesteia să intervină pentru a o pune la punct pe Ella, asta după conflictul pe care cele două l-au avut zilele trecute.

Citeste si: Daiana, atacată din nou: "Nu ești o fată de casă!" Cine a intervenit prin telefon?

Mama Daianei a intrat în direct: "Ești foarte tupeistă. Ești împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?" Dialog halucinant cu Ella

Daiana și Ella nu reușesc să îngroape securea războiului, ba din contră, cele două apelează la persoanele dragi pentru a continua disputa. Dacă până acum schimbul de replici tăioase avea loc între cele două concurente de la "Puterea Dragostei", situația s-a schimbat în prezent. 

La scurt timp după ce Daiana și Gabriel au fost aspru criticați de prietenii Ellei, acum, a venit rândul acesteia din urmă să fie ținta atacurilor, de această dată mama Daianei făcând acuzații.

Citeste si: Ella, pregătită să plece de la "Puterea Dragostei"? Iată ce le-a cerut prietenilor de pe instagram : "Caut..."

După o discuție telefonică cu fiica ei, mama Daianei a intrat în direct și i-a spus Ellei tot ce crede despre ea. A acuzat-o că prin gesturile ei a reușit să îi despartă pe Gabriel și Daiana.

Mama Daianei: Ella, văd că de acasă de la tine se vede totul roz. (...) Tu crezi că ai vorbit suficient de frumos la persoana Daianei și a lui Gabriel?

Daiana: Spuneți-mi cu ce am greșit?

Mama Daianei: Să îți spun cu ce ai greșit? Păi nu știi cu ce ai greșit? Ești foarte tupeistă. Vrei să îți spun cuvânt cu cuvânt ce ai făcut sau ce? Nu mă enervez, dar văd că fata asta are impresia că vorbește cu voi acolo. Te simți împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel? 

Ella: Eu i-am despărțit? Înseamnă că a fost un cuplu foarte șubred. Eu nu sunt fericită în momentul în care un cuplu se desparte. Așa că nu am nicio treabă. Înseamnă că nu este băiatul potrivit sau poate nu e ea fata potrivită pentru el. Doamnă dragă, aveți o vârstă și vă respect. Dacă ei doi s-au certat doar din ce a fost pe Tv, îmi pare rău.

Citeste si: Cine este bărbatul care i-a trimis Biancăi flori: „Ca să închid gura răutăcioșilor...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate