Daiana, atacată din nou: "Nu ești o fată de casă!" Cine a intervenit prin telefon?

Conflictul dintre Daiana și Ella este departe de final, iar situația se complică pe zi ce trece. Daiana a fost pusă la zid de prietenii Ellei, prin intermediul unei intervenții telefonice.


In articol:

Războiul care a izbucnit între Ella și Daiana pare că nu se mai termină. Tensiunile încă există între cele două concurente de la "Puterea Dragostei", iar conflictele și jignirile din trecut sunt aduse în discuție cu fiecare ocazie. Acum, prietenii Ellei au simțit nevoia să intervină în disputa celor două, având în vedere că Ella a fost criticată în ultima perioadă.

Citeste si: "Esti terminat!" Mesaj dur primit de Bogdan Mocanu

Daiana, atacată din nou: "Nu ești o fată de casă!" Cine a intervenit prin telefon?

După ce Ella și Daiana s-au certat în emisiune, susținătorii Ellei au considerat că aceasta este în inferioritate în casa "Puterea Dragostei", motiv pentru care au simțit nevoia să intervină. Ana și Iustin, prietenii Ellei, au pus-o la punct pe Daiana, criticând-o dur pentru atitudinea pe care a avut-o în cadrul emisiunii, în relația cu Ella, pentru ieșirile sale nervoase și pentru vocabularul pe care l-a folosit.

Citeste si: Ella, pregătită să plece de la "Puterea Dragostei"? Iată ce le-a cerut prietenilor de pe instagram : "Caut..."

"Gabi este un super băiat, dar s-a pierdut pe traseu. Cu tine nu va fi niciodată pentru că tu nu ești o fată de casă, crede-mă. Îmi pare rău să îți spun, dar îți doresc să îți dea Dumnezeu un bărbat în viața asta care să te iubească 5% din cât Jador o iubește pe Ella. (...) Nu faci cinste deloc părinților tăi când vorbești așa, crede-mă. Încearcă să te controlezi un pic și să vorbești frumos că ești domnișoară.", a spus Ana, prietena Ellei.

Diana a fost deranjată de intervenția telefonică a prietenilor Ellei, considerând că nu este corect ca cei de acasă să îi sară acesteia în apărare. Drept urmare, Daiana a părăsit platoul emisiunii, cerând ca și cei din familia ei să intervină în discuție.

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies