Bianca, atacată de Livian: "Mi-am cheltuit banii pe tine." Ce sumă impresionantă a scos din buzunar concurentul de la "Puterea Dragostei"?

,

Acum se înțeleg ceva mai bine, dar micile înțepături dintre Bianca și Livian nu au dispărut. Cine a cheluit mai mult în relația celor doi?


In articol:

O discuție referitoare la bani pe care Bianca și Livian au avut-o i-a atras atenția Andreei Mantea. Deși Bianca nu a vrut inițial să abordeze acest subiect în emisiune, Andreea Mantea a inistat să clarifice lucrurile, simținând că felul în care cei doi se raportează la bani nu este unul plăcut pentru doi foști iubiți.

Citeste si: Jador si Andreea Pirui, impreuna! Imagini de infarct pentru Marius

Bianca, atacată de Livian: "Mi-am cheltuit banii pe tine." Ce sumă impresionantă a scos din buzunar concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea Dragostei" și de luni bune, fanii celor doi așteaptă ca ei să facă pasul spre marea împăcare. Deși au momente în care sunt foarte apropiați, Bianca și Livian nu sunt împreună în prezent, chiar dacă Bianca și-ar dori acest lucru.

Cei doi foști iubiți petrec foarte mult timp împreună și discută despre diferite subiecte, însă unul a reușit să strânească controverse, astfel că Andreea Mantea a decis că este nevoie ca acesta să fie dezbătut în cadrul emisiunii. 

Citeste si: Ce face Hamude dupa ce fratele si tatal lui au fost arestati

Andreea Mantea: Ați avut o discuție aprinsă pe hol, ieri.

Am rămas blocată. Tu i-ai spus lui: să îmi dai înapoi toți banii, iar el ți-a spus: mi-ai mâncat toți banii și mi-ai creat o imagine cum că eu îți cheltuiesc ție banii, dar de fapt e invers.

Bianca: Era vorba că cineva mi-a trimis bani pe contul lui și mi-a trimis 500 de lei și în lire trucești sunt cam 770 de lire. El mi-a dat doar 700 de lire.

Nu ne-am certat. 

Andreea Mantea a surprins discuția în care Livian i-ar fi reproșat fostei lui iubite că și-ar fi cheltuit banii cu ea. Întrebat despre acest subiect, Livian a spus că afirmațiile lui au fost făcute în glumă și că, de cele mai multe ori, spune aceste lucruri pentru a o supăra pe Bianca.

Concurentul a dezvăluit că i-a făcut cadouri scumpe și că, dacă ar fi să facă un bilanț, de-a lungul timpului a cheltuit mai bine de 8,000 de euro cu Bianca.

Citeste si: Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana? „Nu stau ca nimeni să mă lovească. Am căutat bilet de avion...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ligi și Andreea Pirui și-au aruncat cuvinte grele: "Ești o mincinoasă." Prietenia lor a ajuns la final?

'Spălaţi fructele şi legumele. Circulă un virus periculos!' - avertismentul unui medic

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Daiana, reglare ce conturi cu Gabriel? Cine a tradat primul? "Macar fii sincer pe ultima suta de metri!"

Bianca, scoasa pe brate de Livian din platou, dupa ce el a spus ce simte pentru Ramona. Ce explicatii i-a dat Livian Biancai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies