Jador si Andreea Pirui, impreuna! Imagini de infarct pentru Marius

,

Imagini cu Jador si Andreea Pirui impreuna au aparut pe internet. Imaginile cu siguranta nu ii vor placea lui Marius.

Imaginile sunt mai vechi, de cand Andreea Pirui si Jador cochetau cu ideea de a forma un cuplu.

Despre cei doi s-a spus ca s-au si sarutat.

De altfel, in emisiunea "Puterea dragostei", Andreea Pirui i-a spus lui Jador: "Daca voiam, puteam sa am o aventura cu tine".

Jador, in emisiune, a spus ca ii place cum arata fizic Andreea Pirui.

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit

Marius și Andreea Pirui au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la" Puterea Dragostei", dar acum, cei doi au decis să pună capăt relației. Care este motivul?

Marius și Andreea Pirui s-au cunoscut în casa" Puterea Dragostei" și de-a lungul timpului au trecut prin multe împreună, iar când relația lor părea din ce în ce mai serioasă, cei doi au decis să pună capăt poveștii de iubire și să pornească pe drumuri diferite. Decizia a luat prin surprinderere pe toată lumea, iar pentru a nu exista neclarități, Marius a postat un mesaj pe contul de instagram unde a explicat totul.

Marius și Andreea Pirui s-au logodit în cadrul emisiunii" Puterea Dragostei", iar când toți cei care îi simpatizează se așteaptau să facă marele anunț despre nuntă, cei doi au dezvăluit că s-au despărțit.

De-a lungul timpului, Marius și Andreea Pirui au trecut prin mai multe momente dificile, iar dacă atunci au reușit să își rezolve neînțelegerile, acum se pare că despărțirea este una definitivă.

Marius a fost cel care a anunțat oficial separarea de Andreea Pirui. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul personal de instagram un mesaj prin care a confirmat că el și Andreea nu mai formează un cuplu, decizia de a se separa fiind una pe care au luat-o împreună, după mai multe discuții pe care le-au avut în ultima perioadă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Șocant: Zvastică în bradul de Craciun din Letonia: țara a fost fost pusă la pământ de Adolf Hitler în cel de-Al Doilea Război Mondial - FOTO-VIDEO

Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Ligi și Andreea Pirui și-au aruncat cuvinte grele: "Ești o mincinoasă." Prietenia lor a ajuns la final?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies