Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Nu va mai fi nicio nuntă: "Prefer să aflați de la noi..."

Author: B.H.
Actualizat: 03 iun 2020, 09:31

Marius și Andreea Pirui au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", dar acum, cei doi au decis să pună capăt relației. Care este motivul?

Marius și Andreea Pirui s-au cunoscut în casa "Puterea Dragostei" și de-a lungul timpului au trecut prin multe împreună, iar când relația lor părea din ce în ce mai serioasă, cei doi au decis să pună capăt poveștii de iubire și să pornească pe drumuri diferite. Decizia a luat prin surprinderere pe toată lumea, iar pentru a nu exista neclarități, Marius a postat un mesaj pe contul de instagram unde a explicat totul.

Citeste si: Daiana, reglare ce conturi cu Gabriel? Cine a tradat primul? "Macar fii sincer pe ultima suta de metri!"

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Nu va mai fi nicio nuntă: "Prefer să aflați de la noi..."

Marius și Andreea Pirui s-au logodit în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", iar când toți cei care îi simpatizează se așteaptau să facă marele anunț despre

nuntă, cei doi au dezvăluit că s-au despărțit. De-a lungul timpului, Marius și Andreea Pirui au trecut prin mai multe momente dificile, iar dacă atunci au reușit să își rezolve neînțelegerile, acum se pare că despărțirea este una definitivă.

Marius a fost cel care a anunțat oficial separarea de Andreea Pirui. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul personal de instagram un mesaj prin care a confirmat că el și Andreea

nu mai formează un cuplu, decizia de a se separa fiind una pe care au luat-o împreună, după mai multe discuții pe care le-au avut în ultima perioadă.

Citeste si: Bianca, scoasa pe brate de Livian din platou, dupa ce el a spus ce simte pentru Ramona. Ce explicatii i-a dat Livian Biancai

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

"Bună ziua dragilor, în urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane. Vă mulțumesc pentru că ne-ați susținut ca un întreg. Sunteți minunați. Vă doresc o săptămână liniștită.", a fost mesajul pe care Marius l-a postat pe contul său de instagram. 

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

Marius și Andreea Pirui au ajuns de multe ori la certuri aprinse în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei". În majoritatea situațiilor, conflictele au apărut după ce Andreea Pirui s-a implicat în certurile altor cupluri, lucru care l-a deranjat foarte tare pe Marius, acesta reproșându-i de foarte multe ori acest aspect. Acum, cei doi nu au dezvăluit adevăratul motiv al separării.

Despărțirea celor doi a picat ca un trăsnet pentru fanii lor, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni, Marius a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Andreea Pirui. În prezent, șansele ca cei doi să mai ajungă în fața altarului sunt destul de mici. Mesajul pe care Marius l-a postat pe instagram sugerează că despărțirea este una definitivă. 

Citeste si: Puterea dragostei. El este băiatul de la care Bianca a primit flori în emisiune! Spune că e îndrăgostit de ea

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.