Cum arata surorile lui Iancu si Culita Sterp! Se inteleg foarte bine cu Denisa!

Surorile lui Iancu si Culita Sterp se inteleg foarte bine cu iubita finalistului de la Survivor Romania, Denisa.


In articol:

Cele doua au facut un vlog, recent, in care aratau cum se pregateau pentru venirea acasa a lui Iancu. In vlog apare si Denisa.

"Il asteptam pe Iancu cu multa mancare pentru ca stim ca i-a lipsit", a fost vlogul Getei Sterp, una dintre surorile lui Iancu si Culita. Ca si fratii ei, si Geta si-a facut vlog.

In vlogul respectiv apare si Denisa, iubita lui Iancu. Extrem de zambitoare, Denisa a ajutat-o in bucatarie pe Geta, semn ca cele doua au o relatie foarte buna. Iancu si Culita mai au o sora, mai mica, ce apare si ea in vlogul Getei.

Denisa s-a adaptat foarte bine in familia lui Iancu Sterp si nu ar fi de mirare ca ea sa devina sotia concurentului de la Survivor Romania.

Denisa, schimbare inedita de look! 

Denisa si Iancu s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si au format unul dintre cele mai reusite cupluri.

Denisa a facut ravagii printre baietii din casa "Puterea dragostei", cand a intrat in emisiune.

Frumoasa Denisa l-a pus in dificultate pe Livian, inca de la primele sale clipe in "casa iubirii", invitandu-l pe acesta la dans. Insa mai tarziu avea sa il cucereasca iremediabil pe Iancu Sterp.

Denisa a marturisit la intrarea sa in "casa iubirii" ca provine din Baia Mare, dar locuieste de 5 ani in Londra, unde lucra la acea vreme ca security officer la un hotel de 5 stele.

Denisa i-a fascinat atunci pe baietii de la "Puterea dragostei" cu trupul ei superb si bine lucrat la sala de fitness. Insa aceasta se poate mandri si cu un ten impecabil.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate