Mădălina a făcut anunțul după ce a părăsit competiția Puterea Dragostei: „Viața-i dură și nedreaptă...” Ce a apărut pe contul ei de instagram?

,
Mădălina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Mădălina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Mădălina și George au decis să plece din casa Puterea Dragostei, iar acum, după ce au revenit în țară, fosta concurentă a făcut un anunț important pe instagram. Ce mesaj a postat în mediul online?


In articol:

Certurile și tensiunile existente în casa Puterea Dragostei i-au determinat pe George și Mădălina să părăsească emisiunea, cei doi preferând să renunțe la șansa de a câștiga marele premiu, dar în schimb să își poată trăi în liniște povestea de iubire.

Ce anunț a făcut Mădălina pe instagram?

Mădălina, mesaj cu subînțeles pe instagram? Iată ce a postat în mediul online

Mădălina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei,  a luat decizia de a ieși din emisiune, totul în urma unor conflicte puternice pe care le-a avut cu diferite persoane în cadrul competiției. De-a lungul timpului, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a certat cu Alexandra, cele două ajungând de multe ori să ridice tonul și să aibă ieșiri necontrolate în cadrul show-ului de televiziune.

Pentru că situația a scăpat de multe ori de sub control și pentru că a mărturisit că toate aceste conflicte o afectează foarte tare din punct de vedere emoțional, Mădălina a decis să părăsească emisiunea alături de bărbatul cu care formează un cuplu și pe care l-a întâlnit în casa iubirii. Astfel, Mădălina și George s-au întors în România și sunt mai fericiți ca niciodată, cei doi profitând de fiecare moment petrecut împreună.

Citeste si: Madalina si George intervin in emisiune si dau cartile pe fata! "Astea sunt niste jocuri! E un teatru!" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, vineri, 19 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Chiar dacă nu se mai află în casa Puterea Dragostei, se pare că Mădălina nu a uitat de tensiunile din cadrul competiției. Aceasta a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care a dorit să sublinieze că deși viața nu este tot timpul roz și există nenumărate situații neplăcute, ea a primit o educație aleasă și a fost învățată

să îi respecte pe cei din jur indiferent de circumstanțe.

„Mama m-a învățat să am mereu respect...Și chiar dacă viața-i dură și nedreaptă, eu o să rămân un om corect.”, a scris Mădălina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe contul de instagram.

Mesajul postat de Mădălina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe instagram
Mesajul postat de Mădălina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Decizia de a pleca din casa Puterea Dragostei i-a șocat pe fanii cuplului Mădălina și George, însă, în cele din urmă, aceștia s-au convins că cel mai bine pentru cei doi este să stea departe de tensiunile din casă și să se concentreze doar pe relația lor de cuplu și pe îndeplinirea tuturor planurilor

de viitor.

Citeste si: Ce fac George și Mădălina după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei? Incredibil unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici se sărută cu Mariana de ziua acesteia!

Accident naval pe Dunăre: o ambarcațiune s-a răsturnat. Un tânăr este dat dispărut

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 martie - Partea a doua VIDEO. Scandal între Marinescu și Cazi: "Nu ai creier"!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Comănici, scandal cu Alexandra și Marinescu: "Sunt și psiholog, și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies