Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Comănici, scandal cu Alexandra și Marinescu: "Sunt și psiholog, și psihiatru"

,
Alexandra Cărare, Comănici și Marinescu
Alexandra Cărare, Comănici și Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă Puterea Dragostei are loc miercuri, 17 martie, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Comănici se va certa cu Alexandra Cărare și Cristian Marinescu, vechii săi rivali de la Puterea Dragostei.

"Sunt și psiholog, și psihiatru", spune Comănici, jignindu-și, subtil, adversarii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Între Cristian Comănici și Cristian Marinescu există un conflict încă de când a început sezonul 3 de la Puterea Dragostei, conflict ce se adâncește pe măsură ce se ascute lupta pentru favoritul casei.

Recent, Cristian Comănici a fost favorit, ceea ce a făcut-o pe Alexandra Cărare să spună că Marinescu este dispus la orice pentru a-și recăpăta postura de favorit al casei băieților.

Alexandra Cărare este favorita casei fetelor. Alexandra are o relație cu Codruț, de care s-a despărțit și cu care s-a împăcat de mai multe ori.

Codruț se va implica și el în clinciul dintre iubita lui și Comănici, intrând și el într-un schimb de replici cu fratele Biancăi Comănici.

Alexandra Cărare
Alexandra Cărare, mereu în centru la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu, dorit de alte concurente?

Cristian Marinescu pare dorit și de alte concurente de la Puterea Dragostei, după cum reiese dintr-o discuție a Marianei.

Marinescu s-a despărțit recent de Maria, însă statutul lor nu este cunoscut încă. Maria a fost întrebată de prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela, dacă își dorește o pauză în relația cu Marinescu.

Cei doi se despărțiseră recent, însă la scurt timp de la decizie au fost împreună în camera roșie, s-au ținut în brațe, după care Marinescu a mers să o consoleze în camera fetelor.

"Eu nu pot să îți satisfac ție pretențiile materiale", i-a spus Marinescu Mariei, dând de înțeles că frumoasa blondă ar fi interesată într-o relație și de aspectul financiar.

Marinescu este unul dintre cei mai populari concurenți ai sezonului 3 de la Puterea Dragostei, fiind favoritul săptămânii de nenumărate ori. De altfel, ceilalți concurenți l-au acuzat pe Marinescu de faptul că, pentru el, doar titlul de favoritul săptămânii și cel de câștigător al sezonului contează.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii la postul nostru.

De luni până vineri rulează de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 16 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Andrei, scandal cu Aya: "Cu câte fete te-ai văzut?"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrei, scandal cu Aya: "Cu câte fete te-ai văzut?"

Florin Cîțu se dedublează: una votează ca senator și alta decide în calitate de premier/ VIDEO

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj incredibil pentru Jador. Bruneta a mărturisit totul: ”Îmi este dor...” Fanii au rămas înmărmuriți

A fost descalificat: „Îmi vine să plâng...” Cristina Mihaela a dezvăluit motivul incredibil pentru care un concurent de la Puterea Dragostei nu mai face parte din emisiune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies