Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrei, scandal cu Aya: "Cu câte fete te-ai văzut?"

,
Alexandra Cărare, Andrei și Aya
Alexandra Cărare, Andrei și Aya[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a ediției de marți Puterea Dragostei se anunță și ea incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Aya și Andrei s-au cuplat nu cu mult timp în urmă, însă povestea lor de dragoste pare să se fi încheiat

Aya îi reproșează în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei că acesta s-a văzut cu mai multe fete în afara casei Puterea Dragostei.

"Cu câte fete te-ai văzut?", îl chestionează ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrei răbufnește! El susține că a venit în emisiune special pentru Aya și că a lăsat totul acasă pentru ea.

Andreea, Andrei și Aya
Andrei răbufnește![Sursa foto: captura video Kanal D]

"Am lăsat tot acasă, mama, tata, afacerea și am venit aici pentru Aya", susține Andrei.

Pentru ei doi, însă, pare că nu mai există loc de împăcare.

Aya este la a treia relație în casa Puterea Dragostei, iar primele două au fost extrem de scurte. A fost mai întâi cu Akebono, care a părăsit competiția Puterea Dragostei descalificat, după care a fost foarte puțin cu Cristian Marinescu, "Casanova" de la Puterea Dragostei.

Cu Akebono s-a cuplat deși anunțase că prioritatea ei în emisiune este George. La acea vreme George era într-o relație cu Mona, iar nu cu mult timp în urmă George a părăsit emisiunea alături de Mădălina.

De Aya a fost interesat, la un moment dat, și Nicos, dar venirea Medei special în emisiune pentru el a blocat o posibilă relație cu aceasta.

Cristian Marinescu și Maria, în continuare împreună?

Cristian Marinescu și Maria s-au despărțit, însă ea pare că suferă după popularul concurent.

Acesta a mers în prima parte să o consoleze în cameră.

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela, o va întreba pe Maria dacă are nevoie de o pauză în relația cu Marinescu.

Cristian Marinescu și Maria
Cristian Marinescu și Maria[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Marinescu, ce a obținut de nenumărate ori titlul de favoritul săptămânii la Puterea Dragostei, a fost acuzat în mai multe rânduri că nu e interesat decât de show, și nicidecum să-și facă o relație serioasă în casă. A fost cu Aya, cu Andreea, însă cea mai serioasă relație a lui din casă pare tocmai cea cu Maria.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00

și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: A fost descalificat: „Îmi vine să plâng...” Cristina Mihaela a dezvăluit motivul incredibil pentru care un concurent de la Puterea Dragostei nu mai face parte din emisiune

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj incredibil pentru Jador. Bruneta a mărturisit totul: ”Îmi este dor...” Fanii au rămas înmărmuriți

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

A fost descalificat: „Îmi vine să plâng...” Cristina Mihaela a dezvăluit motivul incredibil pentru care un concurent de la Puterea Dragostei nu mai face parte din emisiune

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Avem un nou CUPLU! I-a dat inelul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies