Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Avem un nou CUPLU! I-a dat inelul!

,
Andreea Puterea dragostei
Andreea își face și ea iubit la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea de marți, 16 martie 2021 de la Puterea Dragostei e foarte interesantă. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Andreea își face și ea iubit în casa Puterea Dragostei, după ce l-a sărutat, în glumă, pe Cristian Marinescu.

Primește și un inel, la fel cum a primit și Alexandra Cărare de la Nicos, la începutul relației lor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Să sperăm că noul cuplu va dura mai mult decât cel format de Alexandra Cărare și Nicos. Aceștia au stat foarte puțin împreună, însă s-au certat foarte mult după despărțire.

S-a ajuns la jigniri incalificabile, iar Nicos a mers până într-acolo încât s-a luat inclusiv de calitatea de mamă a Alexandrei Cărare.

Alexandra Cărare, Cristian Comănici și Codruț
Alexandra Cărare, Cristian Comănici și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Actualul iubit al Alexandrei Cărare, Codruț, e implicat într-un conflict cu Cristian Comănici.

Așa cum o știm deja, impulsiva Alexandra Cărare intervine.

"Mă ameninți?" și "Marș afară!", își spun cei doi.

Cristian Marinescu, atacat de Cazi: "Uitați pe cine votați"

Marinescu intră într-un conflict cu Cazi, iubitul Andradei. Acesta face apel la public, având în vedere că Marinescu este unul dintre cei mai populari concurenți de la Puterea Dragostei.

"Uitați, măi, oameni buni pe cine votați, uitați-vă ce fals e", spune Cazi.

În ciuda faptului că s-au despărțit, Maria și Marinescu se iau în brațe în cameră.

Marinescu în emisiunea de ieri s-a sărutat atât cu Andreea, care acum a format un cuplu cu un alt concurent, cât și cu Rose Mary. Rose Mary i-a spus lui Marinescu că ea vrea ceva serios. 

Maria, Cristian Marinescu și Cazi
Maria, Cristian Marinescu și Cazi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri că nu e interesat cu adevărat de niciuna dintre concurentele de la Puterea Dragostei și că singurul lui scop în emisiune este să adune cât mai multe premii săptămânale și, în final, să plece acasă cu premiul cel mare de la finalul sezonului 3.

Marinescu a fost cu Aya, cu Andreea și, recent, cu Maria, însă nu a dat senzația că ar fi îndrăgostit de niciuna.

Relația lui cu Maria tocmai s-a încheiat.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii la postul nostru. De luni până vineri rulează de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 15 martie 2021- A doua parte- VIDEO Cristian Marinescu sărută toate concurentele, sub ochii șocați ai Mariei!

 

   

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 15 martie 2021 - A doua parte - VIDEO Cristian Marinescu sărută toate concurentele, sub ochii șocați ai Mariei!

VIDEO Victor Ciutacu s-a DEZLĂNȚUIT în fața spitalului Victor Babeș: De CÂȚI MORȚI mai e nevoie ca să demisioneze odată Raed Arafat?

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 15 martie 2021 - Prima parte - Atingeri interzise în casa iubirii. Comănici, pus pe jar de Mariana!

Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei! Urmăriți o ediție incendiară luni, 15 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies