Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 15 martie 2021 - A doua parte - VIDEO Cristian Marinescu sărută toate concurentele, sub ochii șocați ai Mariei!

,
Cristian Marinescu și Andreea
Cristian Marinescu o pupă pe Andreea![Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de luni, 15 martie, este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Marinescu nu se dezminte și se sărută atât cu Andreea, cât și cu noua concurentă, Rose Mary.

Rose Mary îi explică faptul că ea vrea ceva real, serios și că el se joacă.

"Tu te joci, tu vrei insigna, eu vreau ceva real", se plânge Rose Mary.

Rose Mary și Cristian Marinescu
Rose Mary se sărută cu Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Chiar dacă îi spune asta lui Marinescu, Rose Mary nu rezistă și îl sărută și ea pe popularul concurent de la Puterea Dragostei.

Maria este șocată de ce face Marinescu. Ea părăsește platoul când îl vede pe acesta sărutându-se cu Andreea.

Ulterior, Marinescu se duce după ea, însă Maria nu îl bagă în seamă, îi spune să o lase în pace.

Un concurent îl acuză pe Marinescu de faptul că își bate joc de fosta iubită, de Maria.

Cristian Marinescu, atacat de mai mulți concurenți

Cristian Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri și de către mai mulți concurenți că nu e interesat cu adevărat de nicio fată de la Puterea Dragostei și că le folosește pentru susținerea fanilor și pentru voturi.

Chiar Andreea, una dintre fostele lui iubite din casă, a susținut această ipoteză.

Marinescu susținea că Seba se folosea de Andreea, dar ea a mărturisit că a descoperit că Marinescu a făcut același lucru, a fost un fel de profesor pentru Seba.

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.

Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate", îi scria Andreea lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii la postul nostru.

Reality-show-ul rulează de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 15 martie 2021- Prima parte- Atingeri interzise în casa iubirii. Comănici, pus pe jar de Mariana!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 15 martie 2021 - Prima parte - Atingeri interzise în casa iubirii. Comănici, pus pe jar de Mariana!

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep luni cursurile; activităţile didactice - online

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei! Urmăriți o ediție incendiară luni, 15 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 14 martie 2021 - Prima parte - Rose Marry, în lacrimi! Noua concurentă a intrat în conflict cu Maria și Marinescu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies