Cristina Mihaela face dezvăluiri incendiare ”Ești însărcinată...” Urmăriți o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 7 martie, de la 16:00 și de la 19:00 pe Kanal D

,
Cristina Mihaela
Cristina Mihaela dezvăluiri, din casa Puterea Dragostei

O nouă ediție incredibilă Puterea dragostei are loc duminică, 7 martie, la Kanal D.


In articol:

Este o ediție plină de tensiuni, Cristina Mihaela este nevoită să facă un pas important și să le ofere concurenților cartonașe roșii și galbene. Conflictele se țin lanț în casa Puterea dragostei și dau semn că nu se vor sfârși prea curând.

”Am aici ceva ce nu mi-aș dori să aduc niciodată în gală, dar din păcate această săptămână a fost dezastru.”,

a anunțat Cristina Mihaela.

Alexandru face un gest incredibil, vine în gală cu un buchet imens de flori pentru Mariana. Cristian Comânici se simte ofensat și face comentarii dure la adresa Marianei, de care la un moment dat era îndrăgostit.

”Dacă Mariana chiar îl acceptă pe Alex cum e el așa, păi înseamnă că nu m-ar fi meritat pe mine niciodată”, a spus Comănici.

Comanici este gelos
Alex i-a adus flori Marianei

Cristina Mihaela face dezvăluiri incredibile: ”Ești însărcinată...”

Cristina Mihaela face dezvăluiri incredibile în gală în cazul unui cuplu. Cea pe care o întreabă dacă este însărcinată este Mădălina. George și Mădălina își doresc să părăsească competiția Puterea dragostei, oare motivul este că bruneta așteaptă un copil.

Madalina si George
Madalina este insarcinata?

Maria izbucnește în lacrimi în urma unor acuzații pe care Codruț le-a făcut la adresa ei, Cristian Marinescu își compătimește iubita, însă Comănici nu se poate abține să nu facă comentarii suplimentare.

”Aici stătea și era bombardieră și acuma se gândește mamă ce a zis Codruț.”

Alexandra se ia la ceartă cu Andrei care se consideră un bărbat asumat, însă ea este de părere că nu este deloc așa. 

Comănici se ceartă cu Alexandru din cauza Marianei, semn că cel dintâi este gelos.

Concurenții vor trebui să voteze o fată și un băiat care trebuie să părăsească casa Puterea Dragoste.

De asemenea, Cristina Mihaela va anunța cine este concurentul care va conduce casa Puterea Dragostei în această săptămână și va câștiga cecul de 1.500 de euro. Concurentul care va părăsi competiția va fi anunțat în gală.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici și Maria, cuplu bombă?

Adrian Năstase pune degetul pe rană, în problema urșilor din România: situația reală, din spatele isteriei

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Seya, scandal monstru cu Cazi: "Marș acasă!"

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, a apelat la o intervenție chirurgicală. În ce stare se află acum?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies