Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Seya, scandal monstru cu Cazi: "Marș acasă!"

,
Seya plânge la Puterea Dragostei
Seya, în lacrimi după conflictul cu Azi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a ediției de vineri, 5 martie 2021 de la Puterea Dragostei este incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Seya și Cazi vor fi implicați într-un scandal monstru. Se ajunge la jigniri și la cuvinte urâte. "Marș acasă!", îi strigă Cazi, și ea replicând în același stil.

Seya chiar aruncă un pahar de cafea înspre Cazi, după care începe să plângă în camera fetelor. "Nu înțeleg ce are cu mine", le spune colegelor de emisiune, cu ochii în lacrimi.

Seya și Cazi, în conflict
Seya și Cazi, în conflict[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii de astăzi Maria a pus capăt relației cu Cristian Marinescu. Maria era geloasă încă din emisiunea de ieri și l-a amenințat cu despărțirea pe Marinescu.

Se pare că, după ce a reflectat în legătură cu relația lor, Maria a decis să încheie povestea de dragoste cu Marinescu, ce se află la a treia relație în casa Puterea Dragostei.

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că și-a făcut aceste relații în casă doar pentru susținerea și voturile fanilor și că nu a avut sentimente pentru niciuna dintre iubitele sale de la Puterea Dragostei, fie Aya, fie Andreea, fie Maria.

Andreea chiar i-a transmis într-o scrisoare lui Marinescu faptul că s-a simțit folosită. Andreea avusese anterior o relație cu Seba, iar Marinescu l-a acuzat pe acesta că nu este sincer. Ei bine, în scrisoarea de după despărțire, Andreea îi transmitea lui Marinescu faptul că Seba s-a folosit de ea, dar că el a fost doar un elev pe lângă Marinescu, ce e un adevărat profesor. Andreea i-a spus că are în prezent o relație cu un tânăr care are, într-adevăr, sentimente pentru ea.

Cristian Comănici, către Marinescu: "Te iubești prea mult pe tine"

Cristian Comănici nu crede că Marinescu ar putea avea o relație adevărată în casa Puterea Dragostei.

"Te iubești prea mult pe tine ca să mai existe altcineva", îi transmite Comănici lui Marinescu.

Cristian Comănici
Cristian Comănici nu crede că Marinescu, rivalul lui, poate să își facă o relație serioasă în casă[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici și Marinescu sunt într-o rivalitate de când a început cel de al treilea sezon de la Puterea Dragostei. De-a lungul sezonului cei doi s-au jignit și și-au adus acuzații grele unul altuia. Comănici a susținut că Marinescu face doar ceea ce vor fanii lui, pentru a fi votat.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi vizionată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și 19:00. Dacă vreți să urmăriți Puterea Dragostei Live Video Online, de pe smartphone, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faceți este să accesați   https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 5 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Maria și Cristian Marinescu se despart?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Lacrimi si jigniri in casa Puterea dragostei! Seya, pusa la zid de Cazi! "Frustrato, vezi de treaba ta!" Urmariti o editie incendiara vineri, 5 martie, de la 11:00 si...

Vicepremierul Sorin Grindeanu anunță că încep activităţile pe primul lot al autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia şi Moldova

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – A doua a parte - VIDEO. Cristian Comănici se bate iar!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies