Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Rareș intră prin videocall de ziua Marianei și se ceartă cu Comănici: "Nu faci nimic"

,
Mariana și Rareș
Rareș intră prin videocall la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Este ziua Marianei, așa că e sărbătoare în casa Puterea Dragostei. După luni de zile de așteptare, Mariana îl sărută pe Cristian Comănici și acceptă să formeze un cuplu cu el.

Mariana este foarte fericită de ziua ei, staff-ul pregătindu-i o petrecere în casă, în timp ce prietenele ei de la Puterea Dragostei îi spun că o iubesc.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Rareș va intra prin videocall pentru a-i ura "La mulți ani!" Marianei, însă totul se va încheia cu un nou conflict între el și Cristian Comănici, vechiul său rival.

"Putea să fie fericită și cu mine, dar ea a ales", spune Rareș.

Cristian Comănici nu se abține și intervine, spunându-i lui Rareș că s-a băgat în seamă de ziua Marianei să se vadă și el pe ecran.

"Stai parcat acolo pe canapea, că stai bine, oricum nu faci nimic în emisiune", îi dă Rareș imediat replica lui Comănici.

Mădălina și George intră prin videocall

Mădălina și George intră și ei prin videocall în partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei.

George explică faptul că ei sunt foarte liniștiți și că în casa Puterea Dragostei sunt și cupluri serioase, dar mai ales persoane care fac show și caută notorietatea și premiile cu orice preț.

Mădălina și George de la Puterea dragostei
Mădălina și George intră și ei prin videocall[Sursa foto: captura video Kanal D]

Este știut faptul că George l-a acuzat pe Cristian Marinescu de faptul că intră în conflict cu toată lumea pentru a obține susținere și voturi din partea publicului.

Cristian Marinescu a fost acuzat de mai multe persoane că ar face acest lucru, inclusiv de Alexandra Cărare și Cristian Comănici.

George este la a doua relație de când a început sezonul 3 de la Puterea Dragostei. Prima a fost cea cu Mona, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte ca ea să părăsească definitiv competiția. Ulterior George s-a cuplat cu Mădălina, cu care este împreună de câteva luni.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până duminică. De luni până vineri rulează la Kanal D de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Mădălina a făcut anunțul după ce a părăsit competiția Puterea Dragostei: „Viața-i dură și nedreaptă...” Ce a apărut pe contul ei de instagram?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici se sărută cu Mariana de ziua acesteia!

Primar ucrainean: Doar 20% din locuitori au participat la referendumul pentru alipirea la Rusia

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies