Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 12 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Marinescu aruncă bomba: Romeo și Maria, împreună?

,
Marinescu, Romeo și Maria
Marinescu, Romeo și Maria[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei începe la ora 17:00. Urmărește Puterea Dragostei Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Cristian Marinescu și Maria s-au despărțit definitiv, iar acum concurentul detonează bomba: Maria ar putea fi cu Romeo!

El consideră că Romeo ar putea să facă acest pas având în vedere activitatea acestuia în competiție.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici a anunțat că este interesat de Rose Mary, după despărțirea definitivă de Maria. Rose Mary este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei și are o poveste de viață impresionantă. Ea a crescut la casa de copii alături de frații ei, iar greutățile vieții au învățat-o multe lucruri.

Alexandra, Rose Mary și Maria
Alexandra, Rose Mary și Maria[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu a avut trei relații în competiție, pe ultima încheind-o chiar cu câteva zile în urmă, cea cu Maria. Cristian Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri și de către mai mulți concurenți că este interesat doar de voturile fanilor pentru a fi liderul săptămânii și a primi premiul de 1.500 de euro.

Andreea, una dintre fostele sale iubite, a susținut și ea acest lucru, declarând după despărțirea de el că s-a simțit folosită de acesta.

Printre cei care mai susțin că tot ce face Marinescu în competiție e pentru voturi și bani se mai află Cristian Comănici și Alexandra Cărare. Dacă primul a fost în permanență în conflict cu Marinescu, Alexandra Cărare și fostul iubit al Mariei au avut, la un moment dat, o relație de prietenie, după care s-au certat foarte tare.

Manu, conflict cu Comănici și Codruț

Manu intră într-o nouă dispută cu Cristian Comănici și Codruț. Manu și-a atras numeroase antipatii în casa băieților încă de când a intrat în competiție.

Andrei chiar nu a mai rezistat și a sărit să îl bată în prima zi a acestuia la Puterea Dragostei!

"Ce tot Manu, Manu?", izbucnește concurentul în timpul unui duel verbal cu Codruț și Comănici. 

Manu, Cristian Comănici și Codruț
Manu, Cristian Comănici și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Manu se apropie suspect în emisiunea de astăzi de Alexandra Cărare, iar cu siguranță Codruț este gelos.

Codruț a fost deranjat de Manu încă de când acesta a pășit prima oară pe ușa de la Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și sâmbăta și duminica de la 16:00 și ulterior de la 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 12 martie 2021 – Prima parte- Marinescu anunță că vrea să o cunoască pe Rose Mary!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 12 martie 2021 – Prima parte - Marinescu anunță că vrea să o cunoască pe Rose Mary!

Premiile BAFTA 2021 - Lista completă a câştigătorilor. Lungmetrajul 'Nomadland' a obţinut cele mai multe distincţii

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Maria, in lacrimi dupa despartirea de Marinescu! "Eu nu pot sa-i zic ca-l vreau cand el vorbeste asa!" Urmariti o editie emotionanta Puterea dragostei, vineri, 12...

Nu se mai ascund! Cum au fost fotografiați Bogdan Mocanu și noua lui iubită?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies