Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Clipe de panică! Meda leșină la Puterea Dragostei

,
Momentul în care Meda leșină la Puterea Dragostei
Momentul în care Meda leșină la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Momente tensionate în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 6 februarie 2021. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Problemele din timpul săptămânii își vor pune amprenta asupra unei concurente de la Puterea Dragostei. Este vorba despre Meda, care după ce va vărsa lacrimi amare în cadrul competiției nu se va mai putea ține pe picioare și va leșina.

Ce urmează în ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După ieșirea nervoasă a lui Codruț de ieri, se pare că el și Alexandra nu au reușit să facă pace. Concurenta de la Puterea Dragostei va răbufni după ce Codruț va da de înțeles că a format un cuplu cu el doar din milă. 

”Codruț, tu ești sănătos la cap? Te duce vreun pic capul ăla? Cum să vii să spui că eu am stat cu tine din milă?”, îi va spune Alexandra de la Puterea Dragostei lui Codruț, fostul ei iubit. 

Pe lângă conflictul dintre cei doi, la Puterea Dragostei se va da alarma după ce Meda se va simți rău. Concurenta va leșina, totul sub privirile îngrozite ale colegelor sale. Acestea vor încerca să îi ofere primul ajutor, ulterior va interveni și Nicos, iar concurenta va fi transportată la spital pentru mai multe investigații.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei la TV, dar și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  Puterea Dragostei este difuzată atât la tv, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend, emisiunea este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 5 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Andrada a răbufnit: „Vă îngrop pe toți dacă vreau!”

Andrada, acuzată că s-a întâlnit cu un turc la hotel. Ce informații vor ieși la iveală despre concurenta de la Puterea Dragostei?

După un conflict cu Maria, Andrada va fi în mijlocul unei alte discuții aprinse, de această dată cu Aya. Concurenta de la Puterea Dragostei o va acuza pe Andrada că în momentul în care a venit în Turcia, aceasta s-ar fi întâlnit la hotel cu un bărbat și ar fi întreținut relații sexuale. Aya va dezvălui că Mădălina și Mariana au încercat să o acopere pe Andrada și au ascuns relația acesteia, totul pentru a nu se afla nimic în cadrul emisiunii. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A recunoscut totul: „Da, am avut!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

O nouă facilitate pentru utilizatorii TikTok

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies