Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Andrada a răbufnit: „Vă îngrop pe toți dacă vreau!”

,
George, Andrada și Mădălina, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
George, Andrada și Mădălina, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Certuri încă de la prima oră a dimineții la Puterea Dragostei. Urmărește prima parte a ediției de vineri, 5 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

În casa Puterea Dragostei, concurenții își vor face reproșuri încă de dimineață, iar cea mai vocală va fi, de această dată, Andrada. De ce va răbufni concurenta de la Puterea Dragostei și pe cine va acuza de falsitate?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrada este o persoană directă și nu ezită să le dea replica tuturor celor care reușesc să o enerveze. După ce Alex, bărbatul cu care a format un cuplu la Puterea Dragostei, a părăsit competiția, Andrada nu s-a mai apropiat de nimeni și a preferat să observe de la distanță reacțiile celorlalți concurenți, iar acum, aceasta va trage o serie de concluzii.

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de vineri, 5 februarie 2021, Andrada îl va ataca pe George, spunându-i că nu este un prieten adevărat și că deși părea că îi este alături lui Alex, în realitate nu făcea altceva decât să îl vorbească de rău. Conflictul va deveni din ce în ce mai puternic, iar Mădălina se va implica și ea în discuție, lucru care o va înfuria pe Andrada.

„Stai cuminte că vă îngrop pe toți dacă vreau! Dacă eu știam că voi mă aveți la mână cu ceva, eu nu mai vorbeam în emisiune asta pentru că am fost prea deșteaptă și mi-am calculat singură pașii.”, va spune Andrada.  

Dacă vrei să vezi emisiunea Puterea Dragostei de pe telefon, tabletă sau telefonul mobil, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html .  Emisiunea este difuzată și la Tv, dar și online, live video pe site-ul Kanal D.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00. 

Citeste si: Cât s-a îngrășat, de fapt, Andrada de la Puterea dragostei! A spus adevărul!

Codruț nu își va mai putea stăpâni nervii și va sparge ușa. Cum va reacționa Alexandra?

Sătul de certuri, Codruț nu își va mai putea stăpâni nervii și în ediția de vineri, 5 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, concurentul va avea o ieșire nervoasă și va sparge ușa cu pumnul. Gestul său va șoca pe toată lumea și va ieși la iveală și adevăratul motiv pentru care concurentul nu s-a mai putut controla: despărțirea de Alexandra.

Alexandra și Codruț vor avea o discuție și rămâne de văzut dacă vor reuși să ajungă, în cele din urmă, la un numitor comun. 

Citeste si: O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A...

Johnson & Johnson crede că și alte vaccinuri provoacă cheaguri de sânge

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Nicos și George, replici acide: „Alte probleme?”

Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies