Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A recunoscut totul: „Da, am avut!”

,
concurenti puterea dragostei sezon 3
Cristina Mihaela și o parte din concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Noi secrete ies la iveală la Puterea Dragostei, în partea a doua a ediției de joi, 4 februarie 2021. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Ediția emisiunii Puterea Dragostei de joi, 4 februarie 2021, aduce în discuție o serie de informații pe care unii concurenți au dorit să le țină departe de ochii publicului.

Ce concurent a avut o relație acasă în timp ce se afla în casa Puterea Dragostei și ce fată este acuzată că tânjește după un bărbat aflat în afara competiției? 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Se deschide Cutia Pandorei la Puterea Dragostei, astfel că în partea a doua a emisiunii de joi, 4 februarie 2021, vor ieși la iveală o serie de secrete despre viața personală a anumitor concurenți. Andrada va face dezvăluiri incendiare despre Aya. Deși se află în casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea, se pare că Aya ar avea o legătură cu un albanez, după cum spune Andrada.

„Plângeai după albanezul cu care vorbești, după care tânjești și ai spus că da, m-am culcat cu el, dar nu am făcut nimic.”,  va spune Andrada despre Aya. 

În discuția referitoare la Aya va interveni și Nicos, însă atunci când Cristina Mihaela îl va ruga să dea mai multe explicații, acesta va prefera să părăsească platoul emisiunii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 2 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Nicos a recunoscut: „Toată viața am avut dansatoare, animatoare...”

Meda o va acuza pe Aya că încearcă să se bage în relația pe care ea o are cu Nicos, moment în care Aya îi va da replica concurentei, spunându-i acesteia că dacă ar fi avut acest interes, în momentul de față cei doi nu ar mai fi format un cuplu.

Urmărește Puterea Dragostei la Tv sau online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea edițiile integrale este suficient să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html    de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea Puterea Dragostei  face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminică de la 16:00 și 19:00. 

Nicos, acuzat că a avut o relație acasă deși se află în emisiunea Puterea Dragostei

Au apărut informații potrivit cărora Nicos ar fi avut o relație acasă în timp ce se afla în emisiunea Puterea Dragostei. Concurentul își va surprinde colegii, dar și pe Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, atunci când va anunța că este adevărat că a avut o relație acasă, deși se afla în competiție pentru a-și întâlni marea dragoste.

Citeste si: Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 februarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu are de gand sa o demaste pe Mariana!

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea dragostei? Cutia Pandorei a dat din nou totul peste cap! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies