Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Nicos a recunoscut: „Toată viața am avut dansatoare, animatoare...”

,
Nicos, Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei, sezonul 3
Nicos, Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

La Puterea Dragostei apar zilnic certuri între concurenți, iar multe dintre ele izbucnesc din dorința acestora de a se ataca reciproc aducând în discuție detalii din trecut. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

După un început de săptămână exploziv, tensiunile din casa Puterea Dragostei vor atinge cote maxime și în ediția de marți, 2 februarie 2021, a emisiunii.

Concurenții vor încerca să demonstreze, pe rând, că dreptatea este de partea lor și se vor impune ridicând tonul și făcând acuzații grave.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În fiecare zi, atmosfera din casa Puterea Dragostei este una tensionată, astfel că cei aflați în competiție ajung să se jignească la fiecare pas. Nu pot îngropa securea războiului orice ar face, ci din contră, cu fiecare zi ce trece lupta devine tot mai puternică. 

În ediția de marți, 2 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, Nicos și Meda vor avea o discuție destul de serioasă referitoare la legătura acestuia cu o anumită femeie din România. Geloasă, Meda îi va cere explicații lui Nicos, moment în care acesta va dezvălui că femeia la care face referire Meda se află în țară și că el nu are sentimente pentru ea.

Tot în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de marți, Maria îi va spune lui Marinescu că indiferent de ce ar face nu poate avea încredere în el, motiv pentru care ar trebui să își găsească pe altcineva. 

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D. Emisiunea ta favorită este difuzată online și poate fi urmărită accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și de la 17:00, iar în zilele de weekend de la 16:00 și de la 19:00. 

Citeste si: Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea dragostei? Cutia Pandorei a dat din nou totul peste cap! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

Nicos, replică dură pentru Cristian Comănici. Ce se va întâmpla între cei doi concurenți de la Puterea Dragostei?

Comentariile făcute de Cristian Comănici îl vor enerva la culme pe Nicos, moment în care acesta va izbucni și va spune totul despre preferințele sale atunci când vine vorba despre femei, reușind astfel să își șocheze colegii.

Nicos: Toată viața am avut dansatoare, animatoare, escorte, cliente, astea îmi plac mie. Ai vreo problemă?

Cristian Comănici: Dar ce am zis eu că am o problemă cu treaba asta?

Nicos: Atunci nu mai comenta dacă nu ai nicio problemă.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de duminica, 31 ianuarie –Prima parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent!

Un primar PNL a tăiat panglica unei capele mortuare: Va fi pusă la dispoziția tuturor!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de sambata, 30 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Iese la iveala un secret socant al Ayei! Cum va reactiona Marinescu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies