Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea dragostei? Cutia Pandorei a dat din nou totul peste cap! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

,
Cristina Mihaela
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei

Cristina Mihaela anunță favoritul săptămânii și concurentul sau concurenta care părăsește competiția.


In articol:

Cel mai așteptat moment al galei de la finalul săptămânii este, cu siguranță, cel în care Cristina Mihaela anunță favoritul săptămânii, dar și concurentul sau concurenta care părăsește competiția. 

Voturile exprimate de concurenți i-au adus pe Andrada, George si Alex în prag de eliminare, astfel că, pentru cei trei concurenți, emoțiile au fost mai mari ca niciodată.

Cine a plecat acasă la finalul galei Puterea Dragostei de duminică?

Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei în gala de duminică a emisiunii Puterea dragostei?

În această săptămână, Alexandra și Cristian Marinescu au fost aleși favoriții săptămânii, astfel că lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți. Alături de ei, Cristina Mihaela i-a invitat în față pe Andrada, George si Alex Stoica, cei trei aflându-se în pericol de eliminare.

În urma voturilor telespectatorilor, Cristian Marinescu a fost desemnat liderul suprem în casa Puterea Dragostei pentru următoarele 7 zile, dar și câștigătorul cecului în valoare de 1500 de euro. Astfel, el i-a salvat de la eliminare pe George si Alex, urmand ca Andrada sa fie cea eliminata. Cu toate acestea, Cutia Pandorei a schimbat din nou regulile și a dat totul peste cap.

Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei
Cristina Mihaela a anuntat cine a parasit emisiunea Puterea Dragostei

In cele din urma, Cristina Mihaela a citit mesajul din Cutia Pandorei si a anuntat ca de aceasta data va pleca acasa cine va avea cele mai putine voturi din partea publicului.

Astfel ca cea care a parasit competitia a fost Daiana, spre satisfactia Alexandrei care a simtit ca a scapat de marea ei rivala.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei!

Citeste si: Doua cupluri de la Puterea dragostei s-au duelat pentru titlul de "Cuplul lunii" si pentru premiul de 1500 de euro! Cutia Pandorei a decis cuplul castigator!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de duminica, 31 ianuarie –Prima parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent!

AVERTISMENT de ultimă oră al epidemiologului Octavian Jurma: 'Valul 4-Delta este o certitudine, va începe în România în următoarele 1-3 săptămâni'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Doua cupluri de la Puterea dragostei s-au duelat pentru titlul de "Cuplul lunii" si pentru premiul de 1500 de euro! Cutia Pandorei a decis cuplul castigator!

Cristina Mihaela a făcut anunțul! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies