Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Nicos și George, replici acide: „Alte probleme?”

,
George și Nicos, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
George și Nicos, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă zi scoate la iveală tensiunile care există în continuare în casa Puterea Dragostei. Urmărește ediția de joi, 4 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

După ieșirile nervoase de ieri și după ce George și Marinescu au fost pe punctul de a se lua la bătaie, la Puterea Dragostei începe o nouă zi presărată cu certuri și momente tensionate.

Ce urmează în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, ediția de joi, 4 februarie 2021?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei nu par să găsească o modalitate prin care să se înțeleagă și să renunțe la orgoliu, astfel că în fiecare zi apar discuții puternice, multe dintre ele din motive care nu au nicio legătură cu participarea acestora în cadrul competiției.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca în casa Puterea Dragostei să se deruleze scene de violență. Concurenții au uitat că sunt filmați și au folosit un limbaj neadecvat, au sărit la bătaie, astfel că a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru ca lucrurile să revină la normal.

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de joi, 4 februarie 2021, Nicos și George se vor ataca, între ei existând tensiuni încă de la începutul acestei competiții.

Nicos se va apăra și va spune că nu a încălcat nicio regulă, în timp ce George îi va aminti că a uitat de omenie prin tot ceea ce a făcut. Cei doi vor continua să își reproșeze lucruri până în momentul în care Nicos va părăsi platoul emisiunii.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată zilnic, aceasta fiind împărțită în câte două părți.

În timpul săptămânii, emisiunea este difuzată de la 11:00 și de la 17:00, iar în weekend, de la 16:00 și de la 19:00. Cel mai îndrăgit show matrimonial din România poate fi urmărit la tv, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html    de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 2 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Nicos a recunoscut: „Toată viața am avut dansatoare, animatoare...”

Nicos le declară război fetelor din casă. Ce îi va reproșa Ayei?

Deranjat de anumite afirmații pe care fetele le-ar fi făcut, Nicos îi va cere explicații Ayei. Concurentul de la Puterea Dragostei o va acuza pe aceasta din urmă că minte și că spune lucruri de care nu este sigură, lucru care nu face altceva decât să dea naștere unor discuții inutile.

O discuție aprinsă vor avea și Andrada și George.

Acuzat de mai multe ori că și-a dorit ca Andrada să nu formeze un cuplu în emisiune, concurenta îi va spune lui George că acesta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca ea să fie singură, totul pentru a câștiga el banii oferiți pentru cuplul favorit.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 februarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu are de gand sa o demaste pe Mariana!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit casa Puterea dragostei? Cutia Pandorei a dat din nou totul peste cap! Cristina Mihaela a făcut anunțul!

Premiile BAFTA 2021 - Lista completă a câştigătorilor. Lungmetrajul 'Nomadland' a obţinut cele mai multe distincţii

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Cristina Mihaela a făcut anunțul! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei!

Doua cupluri de la Puterea dragostei s-au duelat pentru titlul de "Cuplul lunii" si pentru premiul de 1500 de euro! Cutia Pandorei a decis cuplul castigator!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies