Cine este Meda, noua concurentă de la Puterea dragostei! Cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi

,
Meda
Meda este noua concurentă din casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Meda, noua concurentă de la Puterea Dragostei, este tânără frumoasă şi sexy. Visează la un viitor strălucit în domeniul muzical.


In articol:

Meda, a intrat de curând în casa Puterea Dragostei. Frumoasa blondină este fosta iubită a lui Nicos, însă ocupaţia tinerei i-a şocat pe concurenţi.

Meda este fosta iubită a lui Nicos

Se pare că Nicos şi noua concurentă din casa Puterea Dragostei au format în trecut un cuplu, iar venirea ei în competiţie ar putea reaprinde flacăra iubirii dintre ei. În momentul în care Meda a intrat în casa, blondina s-a dus direct la Nicos şi l-a îmbrăţişat. Concurenţii au rămas surpinşi de intrarea tinerei în casa Puterea Dragostei.

Cine este Meda, noua concurentă de la Puterea Dargostei

Meda este tânără, frumoasă şi foarte sexy. Îşi doreşte cu ardoare un viitor strălucit în domeniul muzical. Blondina are chiar şi o melodie pe YouTube, care este foarte apreciată, semn că ar putea avea mare succes în viitor. Însă, a mai spus că este animatoare în cluburi, dar în acelaşi timp studiază şi medicina 

Meda i-a surpins pe concurenţii din casa Puterea Dragostei, odată cu intrarea în competiţie, ea a recunoscut că este fosta iubită a lui Nicos şi a intrat în casa pentru el.

De asemnea, se cunoaşte cu Alexandra, Mariana şi Adriana.

Reacţia Alexandrei când Meda a intrat în casa Puterea Dragostei

Alexandra a rămas fără cuvinte când a văzut-o pe Meda, ca fiind noua concurentă care a intrat în casa Puterea Dragostei.

"De ce nu ai zis nimic mă...Puteai să ma anunţi măcar pe mine, bă Alexandro vezi că m-am înscris, vin şi eu pe acolo, ne vedem.",

i-a spus Alexandra prietenei ei.

Meda a intrat în competiţie pentru Nicos, blondina vrea să-şi recâştige fostul partener pe care nu îl poate uita. Ea a mai spus în cadrul emisiunii că a fugit de la propria nuntă ca să poată fi cu Nicos.

"Am venit să îmi recâştig băiatul înapoi...Logic că îl iubesc, frate nu am cum, am încercat toate modalităţile posbile, nu vrea să plece de aici...e

strâns acolo şi nu mai vrea să plece",  a spus Meda.

Meda i-a spus Alexandrei că nu are nicio problemă că ea şi Nicos au fost împreună, chiar s-ar fi bucurat să meargă, chiar dacă ar fi suferit. Însă, acum, blondina vrea să-l recâştige pe fostul ei iubit cu orice preţ.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49 duminică, 25 iulie 2021. Numerele extrase astăzi- Jocker, Noroc LIVE

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Unde este bine să te adăpostești pe timp de furtună, dacă ești prins în aer liber

Cum readuci la viață o plantă care s-a uscat. 5 metode eficiente

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies