Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 20 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda, un car de nervi! Ce a enervat-o

,
Meda Puterea dragostei
Meda e foarte supărată

A doua parte a emisiunii Puterea dragostei de azi începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Meda, care a venit în casă pentru a forma din nou un cuplu cu Nicos, este foarte nervoasă. 

Alexandra dă o pedeapsă controversată, cerându-i Ayei să meargă în camera roșie cu Nicos, iar Meda izbucnește. Ea nu acceptă sub nicio formă să îl vadă pe băiatul pentru care a venit în casă și pe care îl iubește în camera roșie cu Aya, mai ales că el a

recunoscut că a plăcut-o pe aceasta.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Meda îi spune Alexandrei că nu e supărată pe ea pentru pedeapsă, dar că nu acceptă să îl vadă pe Nicos în camera roșie cu Aya. 

Nicos i-a mărturisit Medei că a dorit să formeze, la un moment dat, un cuplu cu Aya, dar că nu își mai dorește acum decât o prietenie cu aceasta. Meda va fi greu de stăpânit, însă, izbucnind în plâns.

Alexandra Cărare
Alexandra a declanșat un nou scandal în casă

Nicos are o istorie și cu Alexandra Cărare, cu care a format o scurtă vreme un cuplu, dar de care s-a despărțit în termeni deloc amiabili.

Nicos și Alexandra s-au jignit reciproc, iar el a mers până într-acolo încât s-a legat inclusiv de calitatea de mamă a Alexandrei.

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei din 20 ianuarie începe la ora 17:00 pe Kanal D și poate fi urmărită și live video online, accesând 

https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Motivul pentru care s-au despărțit Livian și Florentina. Acum s-a aflat adevărul: „Merită...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce meserie avea Culiță Sterp de la Survivor România 2021, înainte să devină faimos: "Nu prea îmi plăcea această muncă"

Măsuri disperate în România: vaccinare cu AstraZeneca la liber și fără programare

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 20 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda, un car de nervi! Ce a enervat-o

Andreea Mantea, adevărul despre o noua sarcină! Ce a spus prezentatoarea TV despre al doilea copil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies