Ce meserie avea Culiță Sterp de la Survivor România 2021, înainte să devină faimos: "Nu prea îmi plăcea această muncă"

,
Culiță Sterp
Culiță Sterp, unul dintre Faimoșii de la Survivor România.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Deși are tot ce își dorește, nu a uitat că a pornit de jos.


In articol:

Culiță Sterp este astăzi unul dintre cei mai populari cântăreți de muzică de petrecere. Recent, artistul a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre viața pe care a avut-o în familie. Culiță Sterp, unul dintre Faimoșii de la Survivor, a avut o meserie neobișnuită înainte să devină celebru!

Culiță Sterp
Artistul are trei frați și munceau cu toții, prin rotație, la stână.

Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte să devină faimos

Culiță Sterp dă dovadă de o modestie ieșită din comun. Recent, artistul a vorbit despre perioada în care nu era celebru.

Faimosul Culiță Sterp a mărturisit că a lucrat la stână, unde avea grijă de sute de oi. Artistul a menționat că erau zile în care nu mânca până nu ajungea acasă.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă',  a povestit Culiță Sterp.

Obișnuit cu lipsurile materiale încă de mic, dar și cu dragoste necondiționată din partea mamei, modestia este cuvântul care pare să-l caracterizeze pe faimosul de la “Survivor România”.

Culiță a povestit că a avut multe momente dificile în acea perioadă. De cele mai multe ori, artistul rămânea fără bani, iar alteori când erau bani, nu găsea oameni care să fie dispuși să-l ajute cu oile.

Citeste si: Daniela Iliescu, ingrozita de mesajele pe care le primeste pe telefon Culita Sterp de la femei: "Ma uit si imi fac cruce!" Ce dezvaluiri face iubita Faimosului despre relatia lor

Culiță Sterp
Culiță Sterp a mărturisit că, la un moment dat, a participat la moșirea a peste 1000 de miei!

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută

era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei.
Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci',
 a mai mărturisit artistul.

Celebritatea nu i-a schimbat valorile morale, dimpotrivă, iar Culiță a mărturisit că gestionează perfect și ține într-un echilibru ideal balanța între faimă și realitate. 

Citeste si: Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai urmăriți concurenți din istoria Survivor.

Mai mult, artistul a intrat și în clasamentul celor mai frumoși bărbați din istoria Survivor, la finalul votării, ce a avut loc în mediul online, Culiță Sterpt clsasându-se pe locul 1 în preferințele fanilor săi. 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Scenariul lui Radu Tudor: 'Revine Nicolae Ciucă premier?'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Reactia lui Vladimir Draghia cand a fost intrebat cu cine tine de la Survivor Romania 2021! Te-ai fi asteptat la asta din partea lui?

Ce i-a spus Teo Trandafir Amnei dupa ce a aflat ca nu va face fata zborului din Republica Dominicana pana in Romania

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies