Iubita lui Culiță Sterp, mesaj dur pe instagram: „Cel mai ușor este să te grăbești să judeci...” Ce a făcut-o să reacționeze?

,
Culiță Sterp și Daniela, iubita lui
Culiță Sterp și Daniela, iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp a acceptat provocarea „Survivor România”, iar cea mai mare susținătoare a lui este Daniela, iubita lui. Ce mesaj a postat pe instagram?


In articol:

Tensiunile au apărut la „Survivor România”, astfel că atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor deja au avut loc primele conflicte. Cel mai important conflict de până acum a avut loc în echipa Războinicilor, astfel că s-a luat decizia ca Georgiana să nu mai continue lupta alături de Războinici și să se alăture Faimoșilor.

Ce mesaj a postat iubita lui Culiță Sterp după ce Georgiana a intrat în echipa Faimoșilor?

La scurt timp după ce Faimoșii au acceptat ca Georgiana să intre în echipa lor, în mediul online au apărut foarte multe reacții, părerile fiind împărțite. Unele persoane au criticat alegerea Faimoșilor, în timp ce altele au considerat că aceștia au procedat corect.

Iubita lui Culiță Sterp a postat și ea un mesaj pe instagram referitor la acest subiect, încercând astfel să pună capăt comentariilor răutăcioase.

Citeste si: Ce s-a intamplat aseara in casa mamei Geta in timp ce Culita Sterp era pe traseul Survivor Romania! Daniela Iliescu, iubita Faimosului, a filmat totul!

„Au apărut tot felul de comentarii pro și contra acceptării Georgianei în echipa Faimoșilor. De multe ori uităm că și noi, atunci când greșim avem nevoie de o a doua șansă și nu doar asta, mulți nu înțelegem ce privilegiați suntem că ne-am născut în familii bune, cu un trai decent și cu iubire din partea familiei.

Sunt oameni care nu au avut aceeași șansă în viață ca mine sau ca tine, nu au avut parte de educația mea sau a ta.

Cel mai ușor este să te grăbești să judeci, dar dacă te pui în locul unui om care a crescut în condiții dificile, poate ajungi să înțelegi că nu toate lucrurile în viață se întâmplă din vina ta și există traume din copilărie care te fac să devii omul de astăzi.

Acum, e rândul ei să arate dacă își merită cu adevărat locul acolo sau să plece acasă.”, a scris Daniela, iubita lui Culiță Sterp, pe instagram. 

Mesaj iubita Culiță Sterp
Mesajul postat de iubita lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Familia lui Culiţă, primele declaraţii după plecarea lui la Survivor România: "Şi-a mai pierdut din condiţia fizică..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Cutremur de mare adâncime în zona seismică Vrancea, miercuri dimineață

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Rasturnare de situatie in cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Final spectaculos! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Clipe de groaza pentru Starlin! Razboinicul sufera o accidentare grava pe teren si este transportat la spital pentru ingrijiri medicale!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies