Familia lui Culiţă, primele declaraţii după plecarea lui la Survivor România: "Şi-a mai pierdut din condiţia fizică..."

,
Culiţă Sterp
Familia a vorbit despre plecarea lui Culiţă la Survivor

Familia lui Cluliţă Sterp a făcut primele declaraţii după plecare artistului în jungla dominicană. Mama Geta a vorbit şi despre nora sa, Daniela Iliescu.


In articol:

Iancu, Geta şi mama lor au vorbit în exclusivitate despre plecarea lui Culiţă Sterp la Survivor România, dar şi cum s-a pregătit cântăreţul pentru competiţia din Republica Dominicană.

De asemnea, mama Geta a făcut dezvăluiri despre Daniela, iubita lui Culiţă.

Cum s-a pregătit Culiţă pentru Survivor 2021

Familia lui Culiţă Sterp a intrat în direct la Theo Show, unde au vorbit despre plecarea artistului în cea mai inedită competiţie din Republica Dominicană.

Iancu Sterp, fost concurent la Survivor România, în sezonul unu, dar şi fratele lui Culiţă, a făcut primele dezvăluiri despre cum s-a pregătit cântăreţul pentru această competiţie.

"Ca şi atunci când îngraşi porcul în ajun. Ieşea din curte, bam ture pe câmp, alergături, dădea la ţintă parcă el era... mergea la sală.", a declarat Iancu Sterp

Însă, mama Geta ca să îl pună într-o lumină mai bună pe Culiţă, a găsit şi o explicaţie. 

"El şi-a mai pierdut din condiţia fizică, pentru că multe nopţi nedormite că a mers la cântat.

Pe când Iancu era, n-are rost, ca oţelu.",  a spus mama Geta în apărarea lui Culiţă.

Mama Geta a vorbit pentru prima dată despre nora ei, Daniela

Mama Geta nu a scăpat de întrebările despre nora sa, Daniela Iliescu. Mai ales acum, când Culiţă este la Survivor, iar tânăra a rămas singură şi se vehiculează că este însărcinată.

Când mama Geta a fost întrebată de nora sa însărcinată, toata familia a început să râdă, iar Iancu mai glumeţ a început să îi dea coate mamei sale.

"Stai să o cotesc să nu zică ceva greşi." a spus Iancu râzând

Semn că tânăra ar fi însărcinată şi nu care cumva mama Geta să dezvăluie ceva.

Mama lui Culiţă a spus că o cunoaşte pe Daniela, a fost colegă de liceu cu artistul şi se potrivesc tare mult. Mama Geta a dezvăluit că Daniela o vizitează destul de des.

"O cunosc, este de aici, ea a fost colegă de liceu cu Culiţă, dar nu că o cunoşteam în detaliu, da e o fată. Se potrivesc foarte bine la fizic ei doi. Şi aseară a venit la noi ne-a adus un cremşnit, se vede că ar fi şi gospodină gospodină.Doamne ajută să fie bine! Am ciupelit raţele împreună, i-am dat şi ei una.",  a spus mama Geta despre Daniela Iliescu.

Citeste si: Iubita lui Culiţă Sterp sărbătoareşte fără acesta! Faimosul este în jungla dominicană, iar Daniela a făcut anunţul: ''Azi sărbătoresc...''

Îi duce Daniela Iliescu lipsa lui Culiţă

Daniela Iliescu a rămas singură, după plecare lui Culiţă la Survivor. Familia lui Culiţă a fost întrebată dacă tânăra îi duce lipsa iubitului ei, însărcinată fiind.

"Eu cred că îi duce lipsa foarte tare", s-a grăbit Iancu să răspundă.

Mama Geta a spus că Daniela stă cu părinţii ei, dar îi vizitează destul de des.

"Ea stă cu părinţii ei, are o mamă foarte bună care o consolează din orice punct de vedere."

Mama Geta a plâns după plecarea lui Culiţă la Survivor

Mama Geta a recunoscut că a plâns foarte tare după plecarea lui Culiţă, dar mai tare a suferit atunci când a plecat Iancu la Survivor în primul sezon, pentru că i-a luat pe nepregătite, dar de această dată au ştiut din timp ca artistul va participa la acest show.

 "Da, m-am gândit aşa mult la cum mi-a spus Iancu că, chiar e foarte greu, e mai aspră ca o armată acolo. Şi trebuie să fii un om cu caracter puternic ca sa poţi să rezişti acolo, în acea junglă. Toată ziua să mănânici ca maimuţele la cocosul aşa, nu ştiu. Dacă nu mergea Iancu ca să ne povestească, noi nu ştiam.", a spus mama Geta.

Familia îl susţine cu sufletul la gură pe Culiţă în această competiţie şi îl aşteaptă acasă cu trofeul Survivor.

Citeste si: Cu cine se iubeste Geta Sterp, sora Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania! Ce mesaje isi declara cei doi indragostiti

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

VIDEO Unul dintre actorii apreciați de cinefilii români a fost răpus de o boală teribilă

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Marius, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", dezvăluire neaşteptată: ”Eu dacă m-aș duce la Survivor aș câștiga”. Pe cine susţine Andreea Pirui de la Survivor...

Imaginile de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Unde va fi înmormântat trupul neînsuflețit al ciobanului! i

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies