Marius, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", dezvăluire neaşteptată: ”Eu dacă m-aș duce la Survivor aș câștiga”. Pe cine susţine Andreea Pirui de la Survivor România

Author: Madalina Maftei
Andreea Pirui şi Marius, despre Survivor!

Andreea Pirui şi Marius de la "Puterea Dragostei" au vorbit despre competiţia Survivor România. Pe cine susţine cei doi foşti concurenţi în competiţia din jungla dominicană.

Andreea Pirui şi Marius, foştii concurenţi de la "Puterea Dragostei" au format un cuplu o perioadă destul de lungă.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii fenomen difuzate la Kanal D.

Andreea Pirui şi Marius, despre Survivor România

Andreea Pirui şi Marius au fost printre cei mai iubiţi concurenţi din sezonul doi al emisiunii "Puterea Dragostei".

Deşii fanii cuplului credeau că vor rămâne împreună, iată că relaţia lor nu a funcţionat şi în afara competiţiei. Urmau să se căsătorească, însă, orgoliul a fost prea mare, dar și faptul că nu se potrivesc, după cum spune Andreea Pirui.

Iar, acest lucru a dus spre despărţirea definitivă.

Citeste si: Marius rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Pirui! De ce au rupt logodna, de fapt: "Nu mai vreau să o văd"

Marius de la "Puterea Dragostei" la Survivor 2021?

Andreea Pirui şi Marius de la "Puterea Dragostei" au vorbit despre competiţia Survivor. În cel de-al doilea sezon Survivor România concurează şi Jador, prieten cu cei doi.

Andreea și Marius n-au ezitat nicio clipă să spună că-l susțin pe cântăreț, să câștige marele titlu de Survivor, dar și  marele premiul.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

"Andreea  Pirui: Nu m-aș duce la Survivor pentru că sunt rea de foame!

Marius: Eu îi susțin pe Jador și pe Culiță.

Andreea Pirui: Și eu la fel."

Ba mai mult decât atât, Marius Bogdan spune că dacă ar fi el la Survivor, cu siguranță, ar câștiga competiția. Totodată, a recunoscut și faptul că l-ar învinge pe Jador la toate probele. 

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi:

Citeste si: Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv! "Am decis să..."

”Eu dacă m-aș duce la Survivor aș câștiga. L-aș bate pe Jador la toate probele. Pe Jador îl știu de pe la sală, știu că e ambițios, mai ales dacă e odihnit. Și acolo cum e rupt de tot și nu mai pierde nopți, poată să se focuseze pe treaba asta. Ma așteptam să se descurce. Eu nu am urmărit până sezonul ăsta, dar mă uit și îmi place maxim. (…) Eu când am venit la Puterea Dragostei, nu m-am înscris la Puterea Dragostei. M-am înscris la Exatlon și m-a sunat de la Puterea Dragostei, dar a fost aventura vieții noastre”,  a mai spus Marius Bogdan, la WoWbiz.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies